Оля Полякова та Маша Єфросиніна влаштують приватну зустріч: потрапити на неї можуть звичайні українці

Маша Єфросиніна та Оля Полякова зустрінуться з жінками, які через теперішні події в Україні втратили орієнтир у житті. Вони хочуть вивести жінок із стану розгубленості.

Популярна співачка Оля Полякова та відома телеведуча і авторка власних програм на YouTube Маша Єфросиніна проведуть приватну зустріч з українцями. Потрапити на цей захід зможуть абсолютно всі, хто придбає квиток. Зустріч відбудеться в тісному колі і українці матимуть можливість побачити і по спілкуватися з цими відомими людьми “зблизька”. Про все це, Маша Єфросиніна повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, вона разом із Олею Поляковою влаштують і проведуть приватну зустріч під назвою “Я не бачу орієнтир”. Захід проведуть для таких же жінок і подруг, якими вони є з Олею Поляковою. Ця зустріч підійде для всіх, хто хоче хоч трішки зупинитися, видихнути та перезавантажитися. Все те, що відбулося в нашій країні після 22 лютого 2024 року, дуже сильно вплинуло на всіх жінок. У першу чергу, морально. Чимало людей відчувають і переживають стрес. Це, в свою чергу, “вибиває” з колії і не дає зосередитися на роботі, на поставленні цілей і того, щоб рухатися по життю далі.

“Я не хочу дати ні собі, ні вам впасти в це урвище внутрішньої розгубленості і втратити свої життєві орієнтири”, – пояснила Маша Єфросиніна.

 

Телеведуча закликала всіх об’єднуватися, зустрічатися разом, доглядати за своїм внутрішнім і зовнішнім світом. І робити все для того, щоб орієнтир не зникав. Олю Полякову телеведуча вирішила запросити тому, що вона є жінкою, яка завжди має позитивний настрій не дивлячись на те, щоб не сталося. Вона завжди бачить світло, навіть якщо воно десь там в кінці.

Крім цього, Маша Єфросиніна планує відкрито розповісти про свою дружбу з Олею Поляковою, і навіть про те, через що довелося пройти їхнім “стосункам”. Вона запевняє, що їх дружба склалася не легко і не просто. Також телеведуча поговорить з гостями про успіх та занепад. І розповість багато цікавого.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?