Перлинна краса: Олександра Кучеренко показала, як її змінив шлюб із зіркою 1+1 Дмитром Комаровим

Молода дружина популярного журналіста-мандрівника 41-річного Дмитра Комарова – 26-річна Олександра Кучеренко вразила кардинально новим стилем.

До своїх 26 років скромна дівчина з Дніпра Олександра Кучеренка досягла неабияких успіхів. Власниця титулу “Міс Україна-2016”, професійна танцівниця та фотомодель за короткий проміжок часу стала відомою журналісткою та зіркою каналу спортивних новин, а також з 2017 року є куратором благодійного проєкту, який допомагає дітям із дитячих будинків адаптуватися до дорослого життя. Сьогодні в Олександри величезна армія шанувальників, які з нетерпінням чекають на її появу в студії, а також нових фото в Інстаграм.

Олександра Кучеренко

Так, напередодні дружина Дмитра Комарова оприлюднила свіжий знімок, на якому знято на своєму робочому місці. У кадрі Олександра Кучеренка з’явилася у дуже жіночній сукні-халаті блакитного кольору з рукавами-ліхтариками та вельми значним квадратним вирізом у зоні декольте. Доповнили образ стильна зачіска, трохи помітний макіяж та мініатюрні прикраси у вигляді двох тонких ланцюжків, на одному з яких висів кулон із перлиною.

Дружина Дмитра Комарова вразила ніжним образом з перлами
Дружина Дмитра Комарова вразила ніжним образом з перлами

Зазначимо, що виглядала Олександра в цьому вбранні дуже жіночно.

Нагадаємо, що до заміжжя з відомим журналістом, автором програми “Світ навиворіт” Дмитром Комаровим, Олександра Кучеренко ретельно приховувала свої стосунки з мандрівником, який старший за неї на 15 років. Пара зіграла таємне весілля і повінчали Єрусалим і лише після цього розповіли про свій союз.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Зазначимо, що Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко дуже мало розповідають про особисте життя у соціальних мережах, особливо останнім часом. Якщо раніше в Мережі з’являлися хоч якісь їхні спільні фото, то зараз їх взагалі нема. Останній кадр, на якому подружжя зображено разом датується 31 грудня 2021 року.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.