Їй лише 5 місяців, а вона вже у тренді: Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю та її міні-гардероб

Молодшій дочці Лілії Ребрик - Алель лише п'ять місяців, а у малечі вже є свій гардероб, який регулярно поповнюється новими модними речами. З такими темпами скоро переплюне всіх своїх сестер.

У знаменитої телеведучої та актриси Лілії Ребрик троє доньок – старша Діана вже 12 років і вона вже майже самостійна дівчинка, середній Поліні виповнилося 6 років, а маленькій Аделіні 15 серпня відзначили 5 місяців. За традицією знаменитість влаштувала для малечі невелике свято – замовила торт та фотозйомку. Відео вже з’явилося в Інстаграмі.

Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю
Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю

У кадрі молодша донька Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого з’явилася у дуже симпатичному дитячому рампері з принтом розфарбування далматинця, який був доповнений білою трикотажною пов’язкою у вигляді банта. Щоб виглядати поряд з Аделіною в одному стилі, телезірка одягла сукню у горошок. Також на відео з’явилися дві старші сестрички.  Діана була одягнена у білу футболку з принтом, а Поліна – у рожеву сукню.

Зазначимо, що щомісяця 15 числа Лілія Ребрик влаштовує для малечі фотосесію. Щоразу Адель з’являється у різних вбраннях. Наприклад, у 4 місяці телеведуча вбрала дочку в миле плаття з рюшечками, яке доповнили шкарпетками з мереживами та обручем з бантом.

У 3 місяці Аделіна позувала в рампері у полуничках, з мереживним бантом і шкарпетками.

У 2 місяці зіркова мама вбрала свою модницю в трикотажний рампер і бант з оксамиту.

Також дочка телезірки має маленькі дитячі джинси і навіть стильний плавальний костюм, в якому займається в басейні.

Зазначимо, що за цей час у дочки Ребрик уже встиг зібратися цілий гардероб. Мало того щодня він поповнюється новими речами. Так, напередодні Лілія Ребрик вирушила до магазину дитячого одягу, щоб обрати нові речі для малечі Адель. Зважаючи на все, це вже буде одяг на осінь. Знаменитість дивилася на трикотажні штанці та кофточки.

Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю
Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю
Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю
Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю

 

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.