Від дівчини з “великим” носом до жінки: трансформація дружини Павліка – на голову їй саме нічого не впало

Молода дружина Віктора Павлика 30-річна Катерина Репяхова впевнена, що все, що вона не задумала, обов'язково здійсниться. Її девіз – отримаєш усе, у що дозволиш собі повірити.

Коли 17-річна Катя Репяхова переїхала з Дніпра до Києва, то навіть уявити собі не могла, що за кілька років закрутить роман зі своїм кумиром, потім вийде за нього заміж і народить сина, що стане власницею дитячого бренду одягу та популярною блогеркою, що сама зароблятиме пристойні гроші і зміниться зовні настільки, що колишні сусіди під час зустрічі її не впізнають. А може, Катерина все це знала?

Трансформація Каті Репяхової
Трансформація Каті Репяхової

Історія трансформації четвертої дружини 58-річного Віктора Павлика 30-річної Каті Репяхової вражає. Вона сама неодноразово наголошує на цьому. Так, напередодні молода жінка оприлюднила пост, який присвятила своєму перевтіленню не лише зовнішньому, а й внутрішньому. У “сториз” Катерина оприлюднила колаж – вона фотографію було зроблено 3-4 роки тому, друга – під час однієї з останніх її фотосесій.

Молода дружина Віктора Павліка показала, як змінилася ззовні і не лише
Молода дружина Віктора Павліка показала, як змінилася ззовні і не лише

На першому знімку Репяхова вже блондинка, але ще зі своїм “старим” носом, який, за її словами, вона не любила. На другому вже після ринопластики та корекції форми підборіддя, які зробила в одній із київських клінік рік тому. Трохи змінено форму губ, кілька уколів краси, щоб позбутися заломів на шкірі обличчя та ідеальні брови. У такому вигляді Катя дійшла свого 30-річчя. Змінився і стиль одягу дружини Павлике – тепер він жіночніший і респектабельніший.

У коментарі Катя напише:

“У цьому житті ти отримаєш усе, у що дозволиш собі повірити”.

Зазначимо, що після зовнішнього перетворення, дружина Павлика постійно наголошує, що внутрішньо стала більш впевненою у собі, що надихає її до нових поставлених цілей. Деякі з них дружина Павлика вже озвучила – великий затишний будинок, де кожен член сім’ї матиме власний простір, успішний бізнес і не один (напередодні Репяхова повідомила, що збирається зайнятися криптовалютою), народження доньки та корекція форми грудей.

Катя Репяхова з сином Михасиком
Катя Репяхова з сином Михасиком

А ще Катя мріє, щоб її 3-річний син Михасик, у якого діагностували затримку мови та розлад, який впливає на контроль руху, нарешті заговорив і робить усе можливе, щоб це сталося якнайшвидше.

Схожі статті

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.