Не залишився сам на сам зі своїм горем? Вдівець Руслани Писанки показав, з ким живе після смерті дружини

Не залишився сам на сам? Чоловік Руслани Писанки показав, з ким живе після того, як його дружина припинила бути з ним. Ігор Ісаков вразив зізнанням.

Останні 10 років Руслана Писанка та Ігор Ісаков здивувала тим, які надзвичайно ніжні та романтичні стосунки в них склалися. Пара не приховувала своєї любові, транслювала її і хизувалася. Спільних дітей в них не було, але обидва зізнавалися, що вони їм і не потрібні. У біізнесмена вже був син від попередніх стосунків, а акторка не ставила собі за мету мати спадкоємця.

Вдівець Руслани Писанки показав, з ким живе після смерті дружини

Вдівець Руслани Писанки показав свою хрещену дочку
Вдівець Руслани Писанки показав, з ким живе після смерті дружини

Вони побудували розкішний будинок, жили в ньому, процвітали разом, і навіть не здогадувалися, яке гори на них чекає попереду. Руслана приховувала правду про свій діагноз і жодній душі не розповіла, що мала онкологію.

Ігор в свою чергу до останнього вірив, що її можна вилікувати. Але не судилося. Хоча Руслана вилучала позитив та впевненість, все складалося за прогнозами лікарів. Вона пішла влітку 2022-го. І це стало горем для всіх. Здавалося, що це дуже жорстокий жарт.

Ігор Ісаков привіз кохану додому, влаштував церемонію, а через рік перепоховав її. Бізнесмен опинився в будинку, який створював без своєї коханої. Але дещо в нього залишилося без змін. І він не опинився в повній самотності. На нього чекали вдома пухнастики.

Окрім того, у чоловіка є куми та рідний син, що нині проживає за кордоном. Юнак колись жив з батьком та мачухою і дуже сильно привʼязався до Руслани. Її втрата стала для нього справжнім випробуванням. Однак, горе вони проживали не разом.

Зараз Писанка спочиває поруч зі своєю матірʼю та братом, які також померли через рак. Вдівець зробив для неї памʼятник. Він постійно її навідує і наколи не забуває. І тільки сам Господь знає, як сильно тужить за своєю дружиною.

Усі коментарі, які він дає стосуються лише покійної та тому, як він влаштовує своє життя без неї.

Схожі статті

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.

Запропонував шлюб, щоб розділити популярність: переможниця “МастерШеф-12” показала, що зробив її наречений

Навесні минулого року коханий Валерії Матрохіної зробив їй пропозицію. Вона згодилася, але весілля досі не відбулося. Невже весь цей час Костянтин мав зовсім інші плани на стосунки?