Тримаю в заручниках: Репяхова розповіла, чи є особисте життя у її мами – як виглядає “нещасна” теща Павліка

62-річна теща Віктора Павліка постійно супроводжує свою 30-річну дочку. У шанувальників постало питання - чи є своє особисте життя у пенсіонерки? Як відреагувала на це Катя Репяхова.

Четверта дружина 58-річного Віктора Павліка, яка молодша за артиста на 28 років Катерина Репяхова активно веде блог в Інстаграм, де докладно розповідає про своє життя. Часто у кадрі з’являється знаменитий чоловік, але ще частіше її мама-пенсіонерка. Жінка супроводжує доньку скрізь – у поїздках, на заходах, до дитячого садка, лікарні тощо, тому у шанувальників виникло питання, а чи є у мами Катерини своє власне особисте життя?

Так, напередодні Репяхова вирішила поспілкуватися з шанувальниками і запропонувала їм поставити питання, серед яких було питання про маму.

Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка

“У Вашої мами є особисте життя, крім Вас та Михасика? Ви їй не даєте без вас дихнути”, – поцікавилася одна з підписниць.

Катя, яка не терпить критики на свою адресу, коротко і ясно відповіла:

“Вона у мене в заручниках. Тільки нікому не кажіть”.

Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка

Зазначимо, що тещі Віктора Павліка 62 роки. За освітою вона вчитель математики. Майже все своє життя жінка прожила у Дніпрі, де в неї досі залишилася квартира. Коли Катя облаштувалася у Києві та вийшла заміж за відомого співака Віктора Павліка, мама перебралася до столиці та оселилася по сусідству з дочкою. Після народження онука Михасика деякі обов’язки з виховання та догляду за дитиною вона взяла на себе чим дуже допомагає дочці. Також жінка супроводжує її у різних поїздках, як за кордон, так і Україною.

Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка

Крім Катерини, теща Віктора Павлика має ще дорослого сина і старшу дочку, яка кілька років тому перебралася з сім’єю до Ізраїлю. Щодо особистого життя, то судячи з публікацій, які показує Репяхова, її мама справді всю себе присвячує їй та її сім’ї і, схоже, це навіть подобається. Віктор Павлик також не проти постійної присутності тещі у його житті.

Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка

Зазначимо, 62-річна жінка разом з донькою ходить по салонах краси і навіть робить з нею ті самі процедури. Нещодавно теща Павліка, яка старша за нього всього на 4 роки, зробила собі перманент губ, як у доньки і стрілки на повіках. Також Репяхова постійно купує мамі обновки та регулярно дарує квіти та подарунки.

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?