Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

За останній час у житті четвертої дружини Віктора Павліка Каті Репяхової, яка майже на 30 років молодша за артиста, все кардинально змінилося. Почалося все з здійснення її головної та найзаповітнішої мрії. Навесні 2023 року молода дружина Павліка вирушила до пластичного хірурга, який змінив їй форму носа та підправив підборіддя, внаслідок чого її зовнішність кардинально змінилася.

Катерина Репяхова до та після пластики
Катерина Репяхова до та після пластики

Зміни настільки надихнули Катю, що вона пішла далі. Молода жінка стала впевненішою у собі та вирішила повністю змінити стиль, доповнивши свій гардероб мега трендовими речами.

Так, напередодні дружина Павліка засвітилася на тусовці в екстравагантному жакеті оверсайз з відірваними руками, декорованим рожевим пір’ям.

До речі, не всі були в захваті від її вбрання:

“Жахливо.У Вас така красива фігура, а тут таке, що без сліз не глянеш. Може хтось пояснить, де шукати красу? В рваних плечах, чи шматті боа? Проте якщо Вам подобається то носіть на здоров’я і не питайте чужої думки”,- писали у коментарях.

А напередодні дружина Павліка вразила ще більше. Так, на сторінці блогера в Інстаграм з’явилася цікава серія фотографій. У кадрі 30-річна Репяхова з’явилася в монохромному білому образі, що складається з мереживних колготок, поверх якого був одягнений боді. Завершили образ кудлата шуба під баранчика, красиве укладання, макіяж та стильні прикраси.

“Осінь”, – коротко підписала публікацію Катя.

На відміну від першого образу, новий модний експеримент Репяхової припав її шанувальникам до смаку. Багато хто відзначив, що в даному вбранні Катерина виглядає ніжною, сексуальною та жіночною.

“Просто бомбезно!”, – писали в Мережі.

Цікаво, а як відреагує на новий образ дружини Віктор Павлік?

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?