На уроки “з вітерцем”: Оля Полякова повезла доньку в школу на човні через все Дніпро – як в кіно

Співачка Оля Полякова ще не знайшла нового житла у Києві. Тому її донечка Аліса змушена ходити до школи за 100 км від дому. Щоб це було швидко, вона їздитиме на човні через все Дніпро.

Популярна і мега-відома співачка в Україні Оля Полякова сьогодні, 2 вересня, повезла свою донечку Алісу в школу до Києва на човні. Саме так! У школу, на човні і через все Дніпро! А така ситуація склалася тому, що зірка ще не знайшла житла для доньки в Києві, а вони самі живуть у Київській області у шикарному котеджі і мають свою земельну ділянку біля Дніпра. Відповідно, що у них є і свій човен і свій водій для цього. Про все це сама Оля Полякова розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

Оля Полякова показала, як вони з донькою добираються до школи на човні
Оля Полякова показала, як вони з донькою добираються до школи на човні

За її словами, школа донечки розташована у 100 км від їхнього місця проживання. На човні і через все Дніпро — це був найшвидший, найзручніший і найкомфортніший спосіб доставити дитину до школи. Це відео від Олі Полякової потрібно було тільки бачити. Вона сама в діловому костюмі (білий піджак, чорна кофтинка), Аліса — у стильній чорній сорочці, прямих джинсах і гарною стрічкою у волоссі, сиділи у човні, і на повній швидкості мчалися річкою до школи.

Оля Полякова показала, як вони з донькою добираються до школи на човні
Оля Полякова показала, як вони з донькою добираються до школи на човні

Такого способу доставлення дитини до школи, напевно, ще не було у всій Україні. Придумали ж! Окремо ж слід відмітити і неймовірний образ Олі Полякової при цьому цьому. Насамперед, її штани: вузькі на стегнах і з широкою кльош-тканиною від коліна і до стопи. А ще піджак із легка “загостреними” плечима. У школі вона та її донечка виглядали дуже модними і стильними. І це після поїздки Дніпром.

“100 км будемо їздити в школу. Отака в нас путь. Аліса їде в школу в сьомий клас. У свою рідну школу. Збувається сьогодні її мрія. Їдемо ми на човні. Така тяга до “знянь”. 100 км щодня будемо їздити в школу. Як Ломоносов”, – розповіла Оля Полякова у своєму відео-зверненні до своїх прихильників.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.