10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Попри неймовірну популярність у всьому світі, Володимир Кличко не любить, коли особисте життя стає центром уваги широкого загалу. Тому колишній боксер рідко говорить про нього, а свою доньку Кайю-Євдокію від американської акторки Гайден Панеттьєрі українець навіть не показує, оберігаючи приватність її життя. Але мама дівчинки у своєму нещодавньому інтерв’ю виданню People все ж розповіла декілька цікавих фактів про життя екснареченого та дитини.

Акторка зазначила, що дівчинка неймовірно схожа на неї. Причому Гайден говорить не лише про зовнішність, а також про характер. Знаменитість зазначає, що Кайя більше зацікавлена у згуртуванні дітей навколо себе, ніж у тому, що вона робить сама. У цьому Панеттьєрі змогла переконатися під час різдвяних свят, коли змогла зустрітися з Кличком та спільною донькою.

Колишня дружина Володимира Кличка та голлівудська акторка Гайден Панеттьєрі під час інтерв'ю виданню People
Колишня дружина Володимира Кличка та голлівудська акторка Гайден Панеттьєрі під час інтерв’ю виданню People

Також Гайден згадала, що Володимир розповідав їй про нову школу Кайї. Вона хороша, але дівчинці не подобається її відвідувати. Все через те, що добиратися до навчального закладу дитині доводиться човном. І Кайя незадоволена, що цим вона виділяється серед однолітків, більшість з яких добираються до школи на автобусі, іноді транспортом з батьками чи нянею.

Панеттьєрі зазначила, що вважає цю ситуацію досить кумедною. Водночас вона цінує те, що донька прагне бути, як інші діти. Також акторка сказала, ким бачить дівчинку в майбутньому. Найбільше Гайден приваблює професія режисерки, тому саме її зірка бажає для Каї-Євдокії.

Нагадаємо, що Кличко та Панеттьєрі розлучилися у 2018 році після 9 років стосунків. Доньку від ексбоксера акторка народила у 2014. А у 2022 році, за словами Гайден, через її лікування від залежності Володимир наполегливо попросив передати йому повну опіку над дівчинкою.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.