Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Що спільного в Олексія Потапенка, Влада Ями, Олега Винника та Дмитра Ступки? Зірковий статус є найбільш очевидним. Але також їх об’єднує виїзд з країни у найскладніший момент для держави та небажання повертатися. Через це багато шанувальників різко розкритикували артистів і втратили до них інтерес.

Найбільш розкритикованим серед усіх є саме “повелитель вовчиць”. Якщо інші тихо сидять за кордоном і намагаються зайвий раз не показуватися в українському інфопросторі, то з Олегом все інакше. Зникнувши більш ніж на 2 роки, сьогодні він намагається повернутися в шоубізнес України, наче нічого й не сталося.

Олег Винник після перенесеної важкої хвороби в нещодавньому ефірі каналу 1+1
Олег Винник після перенесеної важкої хвороби в нещодавньому ефірі каналу 1+1

Звісно, своє зникнення він пояснює тим, що сильно хворів і не був впевненим, що впорається. Але авдиторія зауважила, що під час недавнього інтерв’ю він мав дуже здоровий вигляд. Та й про своє лікування він нічого не говорить, окрім того, що воно було в Німеччині. Власне, саме там і зараз постійно живе Винник.

Потап наразі проживає в Іспанії та часто подорожує Європою і світом задля нових проєктів та відпочинку. Репер часто викладає фрагменти зі свого життя, але поки не планує повертатися до України. Це ж стосується і Влада Ями, який вже кілька років проживає та працює у Маямі. Причому ні Влад, ні Олексій не змогли чітко пояснити, за яким законом вони виїхали.

Найбільш неоднозначною є ситуація з Дмитром Ступкою. З одного боку, він виїхав з України ще наприкінці 2021 року, а повертався перед самісіньким 24 лютого та не зміг прилетіти до Києва, бо авіасполучення тоді вже припинилося. З іншого боку, ті люди, які щиро прагнули повернутися та допомагати Україні, зробити це. Дмитра ж критикують за те, що він виставляє напоказ своє розкішне життя, підписуючи світлини у стилі “сумую за вами, українці”.

Дмитро Ступка розповідає підписникам про те, як йому подобається життя за кордоном
Дмитро Ступка розповідає підписникам про те, як йому подобається життя за кордоном

Схожі статті

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.