Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

У сучасному світі дійшло до того, що люди ходять в перукарню практично кожні два тижні. Все тому, що чубчик потрібно підрівняти, то трішки зрізати “кінчики” волосся, десь прибрати сухість або підфарбувати певні недоліки. Чимало людей, які вірять в гороскопи і в свій Знак, хочуть знайти й те, які зачіски їм пасують відповідно до їхнього Зодіаку. Для цього існує ціла добірка різних варіантів.

Овен

Першим у списку Знаків завжди йде Овен. Оскільки це впевнені в собі люди, часом досі навіть вперті й рішучі, їм краще всього підходять об’ємні зачіски. Овнами керує Марс. Тому вони часто бувають бунтарями. Стрижки з “рваними” пасмами волосся, досить сильно профільованими, їм пасуватимуть краще всього.

Телець

М’які, вірні та надійні люди, а ще дуже продуктивні. Саме це зазвичай говорять про Тельців. Їм самим подобаються більш класичні варіанти зачісок. Утім їм слід звернути увагу на таку зачіску, як лонг боб. При цьому, не короткі стрижки, а краще всього середньої довжини.

Близнюки

Астрологи розповіли, яка зачіска підходить конкретному знаку Зодіаку

Про людей, які відносяться до цього знаку Зодіаку говорять, що вони досить різносторонні, розумні та кмітливі. Близнюки відкриті до чогось нового, різноманітного і навіть готові експериментувати. Стрижка французький боб з укороченим чубчиком їм підійде ідеально.

Рак

Цей знак зодіаку вважається найбільш чутливим і емоційним. Дуже часто саме в цих людей буває мінливий настрій. А ще — досить емоційний. Тому для них підходить довге волосся. Завдяки цьому, вони можуть робити собі різноманітні зачіски хоч щодня! Це може бути волосся, як зав’язане в хвіст, або зібране в гульку. Просто розпущене волосся чи з якоюсь накруткою пасм.

Лев

Таким сильним і не простим знакам зодіаку, як Леви, найкраще підійдуть зачіски — пишні та об’ємні. Стихією цього знаку є вогонь, а символом — лев, який пов’язаний із вогнем. А ось покровитель левів — Сонце. Зважаючи на все це, їх зачіски просто не можуть бути гладенькими.

Діва

Астрологи розповіли, яка зачіска підходить конкретному знаку Зодіаку
Астрологи розповіли, яка зачіска підходить конкретному знаку Зодіаку

З цим знаком асоціюють працьовитих, акуратних і дуже сильно творчих людей. Тому для них краще всього підібрати зачіску, яка не потребує особливого догляду і не буде заважати їх роботі. Коротка стрижка боб до самого підборіддя — це саме те, що їм потрібно.

Терези

Люди цього знаку вважаються хорошими партнерами, діловими і досить тактовними. Такі ж якості вони намагаються побачити і в інших людях. Для цього підійде дещо особливе, романтичне. Це може бути хвилясте волосся. Або будь-які кучері, чи щось, що можна накрутити на самі різноманітні насадки стайлеру.

Скорпіон

Таким дуже сильним і рішучим людям під цим знаком потрібне дещо особливе. Причина — у скорпіонів добре розвинена інтуїція. Зачіска прямий боб — саме те, що ідеально підійде для цих людей. Зачіску боб їм бажано робити з рівною лінією зрізу. Взагалі скорпіони мають досить часто рівні довгі прямі носи, тому суто рівне волосся їм пасує дуже добре.

Стрілець

До Стрільців зазвичай відносяться люди, які завжди мають оптимістично-налаштований настрій. До цього накладається ще й те, що вони є цілеспрямованими й вміють чітко ставити перед собою певну мету. Знак досить волелюбний. Але представники цього знаку часто не хочуть слідкувати за модою і новими трендами. Вони робитимуть те, що подобається саме їм. Для них ідеальна стрижка — піксі.

Козоріг

Догодити цьому знаку зодіаку буде найскладніше всього. Козороги дуже самокритичні люди. Від себе і від інших вони вимагають дуже і дуже багато. Вони ніколи не зроблять зачіску спонтанно. Тривалий час думатимуть і обиратимуть, що саме їм робити, а що ні. Лише після того, як рішення буде прийнято, зможуть прийти до якогось рішення і нарешті зважитися хоч на щось. Стрижка до плечей буде ідеальним варіантом для цього знаку.

Водолій

Люди цього Знаку є найоригінальнішими з усіх, а тому і зачіска в них має бути відповідною. Водолії терпіти не можуть банальні речі та банальність. Вважається, що така неординарна стрижка, як чоппі боб буде найкращим саме для них.

Риби

Останній знак Зодіаку — це ті люди, які наділені творчою енергією, фантазією, вигадливістю. Вони чуттєві та дуже сильно емоційні. Стрижка з чубчиком-фіранкою в стилі 70-х років для них підійде просто ідеально. Це стрижка шеггі.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.