Після втечі в США Влад Яма знайшов ту, що не відвернулася від нього як всі інші: це не дружина, ще й красуня

Після переїзду в США Влад Яма знайшов ту, що не відвернулася від нього як всі інші. Ця красуня не його дружина, але колись вони працювали разом.

2 роки тому Влад Яма зіштовхнувся з вельми непередбачуваними речами: любов публіки виявилася не постійним показником, а колеги відвернулися від нього. Причиною була його втеча, яку він спочатку намагався приховати.

А Влад не розповідав публіці про те, де знаходиться насправді, але місцеположення його акаунту видало таємницю зірки. Врешті-решт, через 4 місяці йому довелося дати ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого він визнав, що знаходиться за кордоном.

Його вибір взагалі нікого не здивував: хореограф давно говорив про те, що мріє переїхати до Сполучених Штатів. Але на той момент це було не раціональним рішенням через його роботу на батьківщині.

Після втечі в США Влад Яма знайшов ту, що не відвернулася від нього як всі інші

42-річний Влад Яма показав, що насправді він нікуди не тікав з України
Олена Шоптенко розповіла, як ставиться до Влада Ями та його втечі

Зараз колишня зірка українського телебачення проживає разом з дружиною та сином у Флориді, викладає бальні танці та постійно бере участь у різноманітних благодійних ініціативах, які направлені на допомогу українським захисникам.

Неодноразово Влад говорив, що почувається набагато корисніше саме там, адже у нього є можливість передати значні суми. Але критика постійно зачіпала танцюриста. Зазвичай, він на неї взагалі не реагував, обговорення свого вчинку вступав лише зі своїми підписниками. Зокрема, зірку засуджували навіть його найближчі знайомі.

Свого часу від цього кроку утрималися лише двоє ведучих — Анатолій Анатоліч, а також Юрій Горбунов. Перший являється близьким другом хореографа, другий просто не криткував взагалі нікого за увесь цей період.

Нещодавно у Олени щобтенко спитали, що вона думає на рахунок Влада. І вперше хореографа відмовилася засуджувати його колега жіночої статі. Щобтенко заявила, що це не в її характері, і вона від цього утримується.

“Ви знаєте, ми спілкувалися виключно в межах проєктів, в яких брали участь. А з приводу його від’їзду скажу таке: кожен робить свій вибір. Критикувати чи засуджувати – це не моє. Треба гідно жити своє життя – така моя позиція”

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?