Юрій Горбунов зізнався, чому Катя Осадча вийшла за нього заміж: справа не в коханні

Юрій Горбунов являється чоловіком Каті Осадчої більше семи років. Але причина, через яку вона вийшла за нього заміж зовсім не у коханні. Що приховує ведуча?

Коли Катя Осадча з’явилася на телебаченні, то вже мала за плечима досвід шлюбного життя. На той момент молода жінка реалізувалася як дружина, як матір і як модель. Однак, на неї чекав ще довгий шлях на телебаченні. І вона з задоволенням його пройшла. І звичайно, навіть не підозрювала, що він буде прикладатися та переплітатися з її коханням.

Публіка з часом почала помічати, що її партнер Юрій Горбунов має до неї почуття. Власне, між ними розросталася хімія, яку неможливо було приховати. Ходили чутки про інтрижку між ними, однак, обидва Усіма силами намагалися приховати правду.

Юрій Горбунов розповів історію свого кохання з Осадчою

Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження
Юрій Горбунов розповів історію свого кохання з Осадчою

Але в якийсь момент Юрій Горбунов вирішив заявити про те, що він вже декілька років як розлучений зі своєю колишньою дружиною Людмилою Горбуновою. Аудиторія одразу зрозуміла, до чого він хилить.

Але зовсім не очікувала, що мова зайде не просто про роман з Катериною, а про спільну дитину з нею. На той момент пара досі не побралася. І цьому була причина.

Катерина Осадча якось розповідала, що повністю зневірилася у шлюбі і не бачить в ньому жодної необхідності. У своєму інтерв’ю вона розповіла, що вийде заміж хіба що заради дитини. Щоб у хлопчика була офіційна сім’я та одружені батьки.

Але навіть це не стало для неї суттєвим аргументом, коли дійшло до справи. На річницю весілля з Катериною Юрій Горбунов з гумором зізнався, що виявляється був вимушений сильно тиснути на свою майбутню дружину, щоб вона пішла та розписалася з ним.

Осадча до останнього тягнула і не бажала йти на даний крок. Але все ж таки стала дружиною Юрія Горбунова з величезним животом та буквально за короткий час до народження їхнього спільного сина Івана. Але цей шлюб виявився набагато міцнішим за перший і Катерина вже 7 років щаслива дружина.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.