“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”?

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

Новина про втечу Потапа, Олега Винника та Влада Ями наробила чимало шуму в мережі, адже ці троє були найвідомішими втікачами в українському шоу-бізнесі. Кожен справлявся з осудом публіки по-різному: Потап спочатку посилався на поганий стан здоров’я, так як в нього паралізувало обличчя, пізніше заявив, що допомагає Україні благодійними гастролями; Олег Винник просто зник, а його команда повідомила про важкий діагноз, з якими він бореться в Німеччині; Влад Яма свою чергу запевняв, що почувається набагато кориснішим Сполучених Штатах Америки, де він має можливість влаштувати благодійні ініціативи та передати кошти захисникам.

Анатолій Анатоліч висловився про втечу Потапа та Олега Винника

Учасник Ліги Сміху послав Олега Винника, Потапа і Влада Яму
Анатолій Анатоліч висловився про втечу Потапа та Олега Винника

Фігури усіх тро їх раптово набули скандальної аури. А обговорювати їх почали не тільки глядачі, але і зіркові колеги. Зокрема, критикували їх Анастасія Приходько, Олена Мозгова та інші знаменитості.

Нещодавно до обговорення приєднався і Анатолій Анатоліч. Але телеведучий не став пригадувати свого зіркового друга Яму, спочатку висловившись лише про Олега та Олексія.

За його словами, їхня позиція доволі зрозуміла. Мовляв, сподівалися, що усе само собою пройде і нікого попереджати про свої плани не треба. В результаті все вийшло інакше і стратегія не спрацювала.

“Мені шкода, що він не повернувся у важливий момент (Олег Винник). Я розумію настрої суспільства, і я їх підтримую, але в якийсь момент такі люди як Олег Винник не зрозуміли контекст і протупили, а потім не змогли собі і суспільству зізнатися, що набокопорили”

Нагадуємо, що Анатолій Анатоліч і сам не раз потрапляв у скандали. Ведучому то пригадували його зв’язок зі Світланою Лободою, яка багато років працювала в Москві, то критикували за участь у вечірці відомої проросійської блогерки Анни Алхім.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?