Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

Коли двоє талановитих артистів з’являються на одній сцені, публіка одразу проявляє підвищений інтерес. Особливо, коли зірки протилежної статі. Тоді з’являється простір для того, аби додумати романтичну історію про їхні стосунки. Зараз шанувальники не тільки пліткують про своїх кумирів, але навіть складають цілі фанфіки в мережі.

Олександр Пономарьов прокоментував чутки про народження в нього дитини

Свого часу дуетная композиція Олександра Пономарьова та Марія Яремчук наробила навіть більше шуму ніж очікувалося. Особливості через те, що знаменитостей підозрювали у любовному зв’язку.

Аудиторії здалося, що між спадкоємицею Назарія Яремчука та золотим голосом України дійсно є іскра. І в якийсь момент співак вирішив трохи поглузувати і заявив у своєму інтерв’ю: “У нас роман”

Згодом у Марія Яремчук спитали, чи це правда, і вона одразу ж спростувала слова свого колеги, заявивши, що ніякого роману немає. Окрім того, на обличчі зірки читалося певне роздратування. Олександр уже у своєму наступному інтерв’ю заявив, що це був всього лиш жарт, і судячи з усього, вдалий, так як усі в нього повірили.

Справа в тому, що про роман в нього питали у День сміху, і таким чином зірка вирішив трохи по бешкетувати. Хто міг знати, що ці три слова неабияк вплинуть на майбутнє обидвох знаменитостей.

Хоча новина про їхній зв’язок була спростована, публіка все одно вважала, що між ними щось може бути. Марія Яремчук тим часом завершила музичну кар’єру і зникла з радарів. А коли з’явилася новина про появу в її родині малюка, то роль батька одразу ж приміряли на Олександра Пономарьова. Пішли чутки, що саме він став татом.

До речі, татом він таки став, але хрещеним. Особистість реального батька дитини Марія Назарівна не розкриває і навряд це колись зробить. На чутки про батьківство Пономарьова вона також спочатку не реагувала, але коли до коментарів доєднався її рідний брат, то вступила у дискусію.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.