45-річна Маша Єфросиніна засвітилася не “при параді”: зірки теж можуть об’їдатися і чимось обливатися

Телеведуча Маша Єфросиніна показала себе у футболці з плямами. Все це вона описала однією смішною фразою. Видання "Сенсація" знає, де саме зірка забруднила свій одяг.

Не кожна зірка українського шоу-бізнесу наважиться на таке — показати і презентувати себе у брудній футболці з плямами. І звісно, що зробити це могла лише сталева жінка з “яйцями” – телеведуча, журналістка, продюсерка та авторка проєктів на YouTube Маша Єфросиніна. Сьогодні в своїй stories у соцмережі Instagram вона опублікувала світлину у футболці з плямами. Своє фото вона підписала наступними словами: “І трохи я, ваша Марійка, в засратій футболці”.

На світлині зірка лежить у кріслі-качалці в саду. Імовірніше всього, що це було минулими вихідними, коли Маша Єфросиніна разом із своїм 10-річним сином Олександром вирушили в гості до популярної співачки Олі Полякової. Як відомо, вони вже тривалий час є хорошими коліжанками. Тоді ж, Полякова зводила Єфросиніну в “баню”, нагодувала щойно спеченим хлібом, сиром і купую різних смаколиків. Імовірніше всього, що там Маша Єфросиніна свою футболку і забруднила. Також телеведуча публікувала спільне фото з Олею Поляковою у цій же садовій кріслі-качалці.

Ведуча Маша Єфросиніна показала себе в засратій футболці
Ведуча Маша Єфросиніна показала себе в засратій футболці

Крім того, що Оля Полякова пече смачний хліб, вона ще й має велике домашнє господарство. Адже проживає разом із своєю сім’єю на шикарній віллі в Київській області прямо на березі Дніпра. І має достатньо землі, щоб заводити і вирощувати кого завгодно. Маша Єфросиніна разом із сином не могла не погуляти поруч із пухнастими вівцями та козами, які тримає Полякова. Це дійсно класний і цілющий релакс у наш час. І звичайно, що прогулянка двором передбачає забруднення одягу, як не намагайся залишитися “чистим”.

Нині навіть зірки українського шоу-бізнесу морально переживають складні часи. До Олі Полякової Маша Єфросиніна поїхала за “цілющими” вихідними після ночі з літаючими “мопедами”. І вона, і її син Олександр, залишилися задоволеними такою міні-поїздкою.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?