Волосся зібране у хвіст, а обличчя з особливим макіяжем: Даша Квіткова з Холостяка показала макіяж для офісу

Макіяж для буденних справ і роботи в офісі, який може сподобатися кожній жінці, показала екс-дружина Нікіти Добриніна Даша Квіткова. Вона стала справжньою бізнесвумен і просто красунею.

Колишня дружина героя програми “Холостяк” Нікіти Добриніна, Даша Квіткова, презентувала мейкап, який чудово підійде для офісу і вирішення всіх буденних справ. Світлини зі своїм денним макіяжем і новим образом вона опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Як відомо, нині Даша Квіткова є популярною блогеркою, інфлюенсеркою та бізнесвумен. У такому ж діловому стилі вона показала себе в своїй останній фотосессії. Найперше, що зробила зірка — це зібрала своє обличчя у хвіст. Своє волосся вона зачесала максимально гладко і елегантно. Тому така зачіска вже виглядає по-діловому і підходить саме для бізнесвумен. Особливу увагу вона приділила своєму обличчю. Для початку Даша Квіткова вирівняла тон і приховала всі недоліки на своїй шкірі за допомогою тонального крему та коректору.

Важливо відмітити, що перш, ніж наносити тональну основу на шкіру необхідно очистити її гелем і тоніком. Якщо тип шкіри сухий, або має сухість у певних ділянках, попередньо слід зволожити її спеціальним кремом. Причина — тональна основа буде розчинятися в тих місцях, де сухість. В результаті, основа вже не буде рівномірною. На повіки Даша Квіткова нанесла тіні світло-коричневого кольору з додаванням темного відтінку рожевого. Це виглядає стримано, елегантно та навіть аристократично.

Переможниця "Холостяка-9" Квіткова показала, який макіяж можна зробити в офіс
Переможниця Холостяка-9 Квіткова показала, який макіяж можна зробити в офіс

Самі очі блогерка злегка обвела тоненьким шаром підводки, або суто чорним олівцем. Вона зробила це практично не помітно. Вії — об’ємні і довгі завдяки використанню звичайної туші. Утім теж, без надмірної захопливості. Свій образ Даша Квіткова завершила мініатюрними, стриманими прикрасами, але дуже ніжними і жіночними. Це маленькі сережки у формі квітки та трьох золотих кольє з різними підвісками: у формі хрестика, серця та українського Тризуба. З одягу зірка обрала білий строгий діловий піджак і штани.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?