Купається в чані з теплою водою на фоні природи: Наталя Могилевська показала “лакшері” відпочинок в Україні

Наталя Могилевська знайшла зону для відпочинку з сучасними модульними будиночками, чистим озером, чаном і гарним пляжем. Вона вже там відпочила і поділилася своїми враженнями.

Шикарний, солідний і дорогий відпочинок в межах нашої країни змогла знайти 49-річна співачка Наталя Могилевська. Вона довела, що якщо є гроші, то добре жити і відпочивати можна прямо в Україні і не потрібно їхати у той закордон. Тим більш, коли фізично немає можливості потрапити туди. Свої нові світлини про цей відпочинок зірка активно публікує в своїй stories в соцмережі Instagram.

За словами Наталі Могилевської, нині вона перебуває у Чернівцях. І саме там вона знайшла чудове місце для відпочинку. Прямо на березі річки розташовані модульні, сучасні, дуже стильні та гарні будиночки. Кожен із них, ніби, як окремий великий готельний номер, але у формі “хатів”.

Пляж біля річки зроблений із дрібних камінчиків, а зона для відпочинку — це м’який яскраво-салатовий газон. На території знаходиться чимало міцних дерев’яних шезлонгів із м’якими сучасними матрацами та подушками. Кожен будиночок — це як окрема зона. Відпочивальники можуть не “зустрічатися” один із одним. І мати можливість для повного ретриту на одинці з собою.

Наталя Могилевська показала, як і де шикарно відпочити в Україні
Наталя Могилевська показала, як і де шикарно відпочити в Україні

Зі світлин, які виклала зірка помітно, що вода в озері надзвичайно чиста, як і сам пляж. Майорить над цією зоною для відпочинку й український прапор. Через все озеро побудований міст (сучасний дизайн). Тому ті, хто не хочуть купатися, можуть просто насолоджуватися красою цієї природи.

Крім цього, є можливість по плавати у великому чані з теплою водою, який певним чином є замінником басейну. Саме цей чан більше всього сподобався співачці. Сидячи в ньому вона поділилася враженнями про те, що це просто неймовірно.

“Вчора у мене був вихідний. Дивіться в якому чудовому місці я опинилася”, – поділилася своїми емоціями зірка.

Схожі статті

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?