У Насті Каменських і Ектора Хіменеса-Браво однакова постільна білизна і ще дещо у спальні: випадковість?

У stories Насті Каменських і Ектора Хіменеса-Браво підписники Instagram помітили однакову постільну білизну. Також, в обох випадках на ній спали домашні улюбленці зірок.

Більше доби тому канадський шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен і телеведучий Ектор Хіменес-Браво опублікував світлину своєї спальні в своїй stories у соцмережі Instagram. Він показав, як солодко продовжує спати зранку в своєму ліжку разом із своїми трьома домашніми улюбленими песиками. Більше того, всі побачили його гарну зелено-білу постільну білизну зі зображенням листків домашньої кімнатної рослини пальми.

Сьогодні, 25 вересня, у stories відомої співачки Насті Каменських у соцмережі Instagram помітили фотографію зі зображенням такої ж самої постільної білизни. Тільки на ній спали не песики Ектора, а песик Насті Каменської. Утім, по факту, як улюбленці Ектора сплять в нього вдома на його ліжку, так і улюбленець співачки спить на її постілі. Єдине, що незрозуміло, чому в судді проєкту “МастерШеф” та співачки Насті Каменської однакове забарвлення. Утім факт, лишається фактом, постільна білизна в зірок одна!

Настя Каменських і Ектор Хіменес-Браво показали свої спальні

Настя Каменських і Ектор Хіменес-Браво показали свої спальні

Нові stories Ектор Хіменес-Браво вже оприлюднив про те, що він би теж міг так гарно лежати на спині, як один із його песиків. Також у нього було велике бажання провести ранок на своєму балконі і просто милуватися природою. Але він почав розшукувати людей, яким потрібен смачний і легкий сніданок. І таких він знайшов на своїй сторінці в мережі. Це його підписники. Сьогодні він показав їм, як приготувати швидкий, легкий і корисний сніданок для їхніх діточок (школярів). Такий сніданок містить чимало вуглеводів і клітковини.

Щоб нагодувати своїх чад таким смаколиком необхідно мати вівсяні пластівці, мед, олію, родзинки, мигдаль, арахіс і фундук. Вівсяні пластівці Ектор Хіменес-Браво змішав із олією та медом. Туди додав горіхи й родзинки. Після того, як все це ретельно перемішав, то поставив запікатися в духовку на 7-10 хвилин при температурі 170 градусів. Подавати такий сніданок також можна з молоком або йогуртом.

Схожі статті

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.