Подруга чи суперниця? Каменських розповіла про свою “сестру”, яка жила з нею 2 роки та “увела її чоловіка”

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про зв'язок найкращої подруги Насті Каменських та її коханого чоловіка Олексія Потапенка. Та чи правда це?

Не так давно мережу сколихнули чутки про особисті стосунки відомого репера Потапа з ексдружиною Олексія Завгороднього, більш відомого під псевдонімом Позитив. То невже, чоловік дійсно зраджував дружині з її ліпшою подругою?

Першим, про ці приватні відносини повідомив блогер Богдан Беспалов. Чоловік має власні джерела, що періодично спонсорують його цікавими плітками. Головним доказом цих пліток стало те, що Настя розірвала дружбу з жінкою, яку довгий час називала своєю сестрою. Ба більше, вона навіть відписалася від Анни в Instagram.

“Анна Андрійчук – колишня дружина Позитива, була саме тією, яка “перебувала в теплих обіймах Потапа” в той час, коли Настя Каменських намагалася тримати свою професійну форму”, – повідомив блогер.

Настя Каменських розповіла про зради у її шлюбі
Настя Каменських розповіла про зради у її шлюбі

Сама ж Настя цю інформацію не підтверджувала, але й не спростовувала. Жінка лише заявила, що має чудові стосунки з коханим та не розуміє, чому до них пристають з запитаннями про розлучення.

“Я не розлучаюся зі своїм чоловіком. І коли я захочу це зробити, я вам повідомлю сама і нікому цю новину не віддам”, – різко відповіла Настя.

Ситуацію трохи прояснив ексчоловік Анни. Позитив чесно відповів на питання журналістів щодо прогнозованого роману репера. Олексій пояснив, що ніхто з його оточення нічого не розповідав про зраду Потапа. Більш того, він переконаний що це всього лиш чутки, які завдяки відомому пліткарю швидко розлетілися мережею.

“Я чую тільки чутки. Так, щоб сказати, що я десь від когось дізнався, то такого нема. Тому, я думаю, що це чутки”, – прокоментував артист.

Настя Каменських розповіла про зради у її шлюбі
Настя Каменських розповіла про зради у її шлюбі

Схожі статті

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.