Невирішений конфлікт, що тягнеться роками: чому Наталя Сумська відмовляється миритися з молодшою сестрою?

Між відомими українськими сестрами Сумськими вже кілька років натягнуті стосунки. Хоча Ольга прагне відновити теплі відносини, її сестра Наталія, схоже, не готова до примирення.

Відомі українські акторки Наталія Та Ольга Сумські завжди мали різні погляди та пріоритети. Проте, останніми роками, між ними ніби кішка пробігла. Жінки не спілкуються, а старша сестра взагалі воліє не згадувати про молодшу. Що ж стало причиною затяжно конфлікту?

Почалося все на початку повномасштабної війни. Річ у тому, що старша дочка Олі, Антоніна Паперна вже давно живе та працює в росії. Там у жінки чоловік та дитина. Коли всі чекали підтримки від українки, вона обрала тактику мовчанки. Наталія, яка має яскраву проукраїнську позицію та наголошує на потребі спілкуватися виключно українською мовою, пробачити це не змогла не тільки племінниці, а й рідній сестрі.

Наталія Сумська розповіла, чому не хоче миритися з молодшою сестрою
Наталія Сумська розповіла, чому не хоче миритися з молодшою сестрою

Під час розмови для ЖВЛ, Оля зізналася, що мріє налагодити стосунки у родині. Вона відкрита до своєї старшої сестри та хоче спілкуватися з нею, як і раніше. Проте, схоже, що Наталя проти такого розвитку подій. Доказом цього став один неприємний для Сумської-молодшої випадок.

Виявляється, не так давно, сестри зустрілися у театрі Франка. Ольга намагалася приділити увагу Наталі, але та просто пройшло повз, навіть не глянувши на близьку родичку. Сталося це на очах у їх спільних колег, які також були запрошені на вручення Шевченківської премії.

Наталія Сумська розповіла, чому не хоче миритися з молодшою сестрою
Наталія Сумська розповіла, чому не хоче миритися з молодшою сестрою

Здавалося, після виходу такого відверто інтерв’ю, Наталя мала б відреагувати та прокоментувати слова сестри. Але цього не сталося. Жінка продовжує ігнорувати Олю. Й хоча, вона веде соціальні мережі, нові фото там з’являються не часто. Зазвичай вони присвячені професійній діяльності акторки.

Схожі статті

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?