Піддалася трендам: як змінювався стиль дружини Павліка Каті Репяхової після того, як вона переробила носа

Після кардинальних змін у зовнішності молоду дружину Віктора Павліка не зупинити! 30-річна Катя Репяхова повністю змінила гардероб. Є що розвісити у нову шафу!

Навесні 2023 року молода дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова здійснила свою заповітну мрію та зробила ринопластику носа та корекцію підборіддя. Цілий рік знадобилося на повне відновлення, і ось Катя вже із задоволенням демонструє остаточний результат. На думку підписників, після пластики Репяхова почала нагадувати Тіну Кароль.

Катерина Репяхова після ринопластики
Катерина Репяхова після ринопластики

Кардинальні зміни настільки надихнули молоду жінку Павліка, що її вже не зупинити. Цього року дружина співака знову переробила губи та взялася за свій гардероб. Щоправда, деяким її підписникам він видається надто креативним.

Так, у мікроблозі молодої дружини Павліка почали з’являтися фотографії, де 30-річна модниця демонструє свої нові речі. Спортівки та худі залишилися в минулому, тепер у гардеробі Каті найгарячіші тренди – костюми з незвичайним асиметричним кроєм, жакети у стилі оверсайз, оригінальні сукні, трендові спідниці, джинси, чоботи козаки, а тепер черга дійшла й до широких об’ємних штанів.

Молода дружина Павліка після пластики кардинально змінила стиль
Молода дружина Павліка після пластики кардинально змінила стиль

Шанувальники в захваті, Репяхова натхненна і готова знову і знову дивувати своїх фанатів. Так, напередодні дружина Павліка продемонструвала своє чергове стильне вбрання. На відео Катя постала у лляному світлому комбінезоні з широкими штанинами та екстравагантному сірому жакеті з відірваними рукавами, декорованим рожевим пір’ям.

Зазначимо, що не всі були у захваті від образу Катерини. Для багатьох він видався надто креативним. Дехто навіть був обурений, навіщо Катя ховає свою красиву фігуру і женеться за трендами?

“Не можу зрозуміти…людям дійсно подобається це шмаття? Чи люди сліпо йдуть за модою, не аналізуючи і не фільтруючи гарне від негарного? “,- писали в коментарях і порівнювали вбрання Репяхової з “опудалом”.

Молода дружина Павліка після пластики кардинально змінила стиль
Молода дружина Павліка після пластики кардинально змінила стиль

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?