Одружився на молодій дочці професора: Потап розповів про свою найпершу дружину – вийшла за нього в 22 роки

Як так вийшло, що Потап одружився на молодій дочці професора? Продюсер розповів про свою найпершу дружину, яка вийшла за нього всього в 22 роки.

Коли Потап з’явився на сцені та заявив про себе на всю країну, він вже був одруженим. Звичайно, підкорити його серце хотіла багато жінок, але воно було зайняте. Спочатку дружиною Іриною Горовою, потім Настею Каменських.

Про свої романи Олексій ніколи не розповсюджувався і взагалі намагався звести будь-яку інформацію, яка виникала навколо його особистого життя до рівня пліток. Так склалося, що навіть розмови про його кохання з підопічною здавалися аудиторії повним безглуздям. А тому в його весілля з Настею спочатку ніхто не повірив.

Потап розповів про свою найпершу дружину та шлюб з нею

Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про характер свого сина
Потап розповів про свою найпершу дружину та шлюб з нею

Велика кількість знаменитостей підходить до питання шлюбу абсолютно інакше: шоу-бізнес не розташовує до домашньої ідилії та можливості будувати здорові стосунки — занадто велика завантаженість, щільні графіки, важкі для ментального здоров’я умови.

Тим не менш, Олексій вступив у цю сферу вже одруженим чоловіком. Так, 1999-го він одружився з красунею, спадкоємицею інтелігентного сімейства та дочкою професора, дівчиною на ім’я Ірина Горова. На той момент вона вже носила прізвище свого колишнього чоловіка. До зустрічі з Юрієм Горовим вона носила прізвище Драган.

Олексій та Юрій були хорошими друзями, але це не завадило продюсеру закрутити роман з дружиною свого приятеля. В результаті він спочатку став вітчимом для дочки Юлії Наталії, а через 8 років після весілля батьком сина Андрія.

Коли саме закінчилася ця історія кохання залишається загадкою. Ірина Горова до останнього захищала свого благовірного, по про те, що він був спійманий журналістами на відпочинку з Настею Каменських, і до того ж на гарячому. Це сталося в 2013-му. Лише через 10 років Потап наважився відверто заявити про те, що дійсно був невірним дружині і сильно про це шкодував. Задумкою Олексія, необхідно було одразу розповісти всю правду.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.