Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

27 вересня 2024 року зрадниця Ані Лорак, яка продовжує замовчувати війну у рідній Україні, відзначила свій 46-й день народження. Цього дня на артистку чекав справжній сюрприз – новий коханий іспанський інструктор з йоги, який перейшов працювати до неї в команду – Ісаак Віджраку під час святкування в ресторані став на коліно і зробив пропозицію. Сталося це під час подорожі до Венеції, куди коханці вирушили напередодні.

Після повернення до Москви, співачка знову зібрала банкет, куди запросила найближчих та рідних. Так, у мікроблозі Лорак з’явилися нові фото та відео, на якому вона показала, як відбувалася урочистість у московському ресторані.

На одному зі знімків зрадниця позувала разом із 13-річною дочкою від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу – Софією, яка дуже подорослішала та стала повною копією зіркової мами. Обидві позували, сидячи на дивані на тлі красивого торта.

Лорак показала, як ще раз відзначала День народження у Москві
Лорак показала, як ще раз відзначала День народження у Москві

Тут же з’явився ролик, на якому Кароліна разом із дочкою задуває свічки та фото з друзями.

Лорак показала, як ще раз відзначала День народження у Москві
Лорак показала, як ще раз відзначала День народження у Москві
Лорак показала, як ще раз відзначала День народження у Москві
Лорак показала, як ще раз відзначала День народження у Москві

Зазначимо, що на святі було багато людей, проте серед гостей не було видно коханого Лорак – Ісаака Віджраку, а також її близького друга – співака-пропагандиста Філіпа Кіркорова.

Нагадаємо, що після переїзду до Москви ще задовго до війни, українська співачка Ані Лорак дуже зблизилась із російським поп-королем Філіппом Кіркоровим. Їхня дружба триває вже кілька років – пара часто з’являється на публіці разом і не пропускає жодної урочистості, яка проходить у сім’ях.

Ані Лорак та Філіп Кіркоров
Ані Лорак та Філіп Кіркоров

В одному з інтерв’ю Лорак зізналася, що Кіркоров став для неї “старшим братом”, до мудрої поради якого вона постійно дослухається. Нагадаємо, що саме Філіп Кіркоров порадив Лорак зникнути на початку війни і не висловлюватися з цього приводу.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.