Астрологи розповіли, чи є шанс зберегти шлюб Насті Каменських і Потапа: гороскоп сумісності для Тельців

Потап і Настя Каменських є представником одного знаку Зодіака. Вони дуже терплячі, працьовиті та врівноважені. Утім, із коханням у них щось незрозуміле.

Популярна співачка Настя Каменських та її чоловік Потап уже досить тривалий час не живуть разом. Всім на 100% відомо, що репер перебуває закордоном. Загалом пара цього навіть і не приховує. При тому, що вони літали й були в одній і ті й же країні, спільні фото в мережу вони не виклали. Але немає й ніяких офіційних заяв щодо розлучення чи розірвання лише самих стосунків.

Як відомо, співачка Настя Каменських народилася 4 травня 1987 року. За знаком зодіаку вона Телець. Слідом за Настею суто по дню народженню на світ з’явився і Потап, 8 травня. Але він народився 1981 року, а тому старший за співачку на 6 років. По знаку Зодіаку він теж Телець. Насті нині 37 років, а її чоловіку 43. Поки що, в усіх джерелах вони вважаються, як чоловік і дружина. Інформації щодо їхнього розлучення ніде немає.

Люди, які народилися під знаком Зодіаку Телець є дуже терплячими і працьовитими. Тельцами є всі, хто народився у період із 21 квітня до 21 травня. Стихією цього знаку є земля, а символами: священна корова та квітучий сад. Покровительством цього знаку є планета Венера. Усі, хто мають друзів Тельців і планують їм щось дарувати, можуть завжди обрати для цих людей такі камені-талісмани, як амазоніт, аметист, авантюрин, агат, яшму або кварц.

Величезною перевагою Тельців є те, що вони дуже вріноважені люди. Тельці дуже терплячі, працьовиті та практичні люди. У більшості випадків вони наділені життєвою мудрістю та неквапливістю. У особистому житті Тельцям більше всього підходять такі знаки зодіаку, як Рак, Діва, Козеріг, Риба та Бик. Саме з людьми таких знаків зодіаку Тельці можуть створити міцний і надійний шлюб. Як видно, серед них не вказано самих Тельців. Тобто, зірки допускають, що Тільці не можуть побудувати міцного подружнього життя з Тельцями.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.