Віра Брежнєва вперше показала свій пірсинг: скільки “дірок” нарахували ви? Навіть Меладзе міг бачити не всі

Після розлучення з відомим продюсером Костянтином Меладзе співачка Віра Брежнєва перетворилася не тільки внутрішньо, а й зовні. Сьогодні вона, як ніколи, сповнена сюрпризів.

Два роки тому в Мережі з’явилися перші чутки про розлучення однієї з найкрасивіших пар у шоубізнесі – співачки Віри Брежнєвої та відомого продюсера Костянтина Меладзе. Причиною називали різні погляди на те, що відбувається в Україні. Нагадаємо, Віра призупинила кар’єру і відразу виїхала з РФ і почала допомагати біженцям з України, при цьому відкрито і голосно висловлювала своє ставлення до війни, а її впливовий чоловік вибрав зовсім іншу позицію – Меладзе замовк і просто випарувався. Що ж насправді сталося в зірковій родині, достеменно не відомо, проте через рік Брежнєва все ж таки офіційно підтвердила розлучення.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

З того часу життя Віри Брежнєвої заграло новими фарбами. Незабаром шанувальники звернули увагу, наскільки артистка змінилася. Зараз вона, як ніколи, свіжа та красива, сповнена творчих сил і готова до несподіваних експериментів.

Так, напередодні співачка оприлюднила миле відео, на якому постала з розпущеним волоссям і абсолютно без макіяжу. У ролику Віра крутила головою і на очі потрапив її пірсинг – два отвори в мочках вух і одне трохи вище в зоні хряща.

Віра Брежнєва вперше показала свій пірсинг
Віра Брежнєва вперше показала свій пірсинг

Більш детально можна розглянути 42-річну Віру Брежнєву на відео, яке вона опублікувала напередодні, коли дуріла у штанах та топі на великому двоспальному ліжку.

Нагадаємо, що останнім часом співачку Віру Брежнєву постійно порівнюють із її молодшою ​​дочкою Сарою, яка виглядає на деяких фотографіях ровесницею мами. Насправді 14-річну дівчинку-підліток розвинуто не за роками. З 12 років вона володіє власною студією дизайну, яку, судячи з усього, придбав для неї батько-мільярдер Михайло Кіперман, а також більше двох років має серйозні стосунки з молодим чоловіком, набагато старшим за її віком.

14-річна дочка Віри Брежнєвої від мільярдера розповіла про своє розкішне життя
14-річна дочка Віри Брежнєвої від мільярдера розповіла про своє розкішне життя

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.