До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Відомий український співак Олег Винник повідомив, що готується до концертного туру. Ось, ось мають стартувати продажі квитків. Шанувальники артиста вже готують свої гаманці, проте не все так, як могло б здаватися, на перший погляд.

На особистому сайті виконавця з’явився анонс його виступів у Німеччині, Польщі, Чехії та Австрії. Адміністрація сайту закликає охочих зареєструватися, аби першими дізнатися про старт продажів. Шанувальників готують, що квитки розлітатимуться, немов гарячі пиріжки. Таким чином, Винник маніпулює публікою, додаючи значущість події.

“Квитки суворо обмежені — дій швидко, щоб забезпечити собі місце!”, – пишуть на сайті.

Олег Винник оголосив повернення на велику сцену
Олег Винник оголосив повернення на велику сцену

Проте, про концерти в рідній Україні поки мова не йде. Схоже, що “вовчицям”, які залишилися на Батьківщині, побачити артиста не світить. принаймні найближчим часом. Але, це не заважає радіти його найвідданішим фанатам. Наприклад керівниця його фан-клубу Валерія Барон, у своєму facebook, назвала цей тур “новою епохою”.

“Починається нова епоха. Я неймовірно рада цій спільній нашій з вами події! Щось велике наближається… З любов’ю до всіх вас!”, – написала жінка.

Олег Винник оголосив повернення на велику сцену
Олег Винник оголосив повернення на велику сцену

Всі ці гучні заклики створені командою Винника, аби підігріти публіку та створити штучний дефіцит тих самих квитків. Проте, чи поведуться на це українські слухачі? Адже після мовчання тривалістю у більш ніж два роки, частина шанувальників, колись шанованого артиста, перейшли на іншу сторону та нітрохи не чекають на його повернення. тим паче, що в українському шоубізі яскраво засяяли зірки молодих виконавців.

Схожі статті

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.