Час діставати парасольки та мʼякі светри: Лілія Ребрик показала, що на піку популярності восени 2024

Популярна українська ведуча продемонструвала неймовірно стильний образ, який зігріє у дощі та холоди. А ви вже готові похвалитися новими осінніми вбраннями?

Відома ведуча та актриса Лілія Ребрик давно веде Інстаграм, де розповідає про всі події, які відбуваються в її житті. Напередодні знаменитість похвалилася досягненнями своєї старшої доньки Діани – 12-річна дівчинка зі своїм новим партнером уперше виступила на міжнародному конкурсі бальних танців у Лондоні та показала непогані результати.

Лілія Ребрик похвалилася досягненнями 12-річної доньки у Лондоні
Лілія Ребрик похвалилася досягненнями 12-річної доньки у Лондоні

Також великою популярністю у мікроблозі знаменитості користуються рубрика, де вона демонструє свої стильні образи. Так, на вихідні Лілія Ребрик опублікувала фотографію, на якій позувала в теплому костюмі, що складається з довгої спідниці та об’ємного светра сірого кольору. Доповнили образ трендові чорні напівчоботи з широкою халявою та набірним стійким підбором.

Зазначимо, що подібні трикотажні костюми займають сьогодні найвищі рядки рейтингу найгарячіших трендів 2024 року. Модниці з усього світу віддають перевагу за зручність і функціональність. Наприклад, светр можна окремо одягнути з джинсами. Також можна доповнити костюм утепленим жилетом та яскравим шарфом. З взуття, крім чобіт на підборах, можна надіти масивні черевики.

У коментарі зірка нагадала, що у зв’язку із змінами в погоді настав час діставати з шаф м’які светри, шапки, шарфи та теплі шкарпетки.

“Є в цьому щось дуже затишне і водночас сумне. Не чекаємо поганого, але, враховуючи обставини, в яких живемо завжди на сторожі! Як ви? Вже готові вриватися у холоди?”,- поцікавилася у своїх передплатників Лілія Ребрик.

Також Лілія поділилася у вихідні милим сімейним контентом і показала, як разом із чоловіком хореографом Андрієм Діким та дочками – Поліною та Адель зустріли старшу доньку Діану після поїздки до Лондона. Спочатку з’явилися кадри з Київського вокзалу, а потім ведуча зняла зустріч сетер. Зазначимо, що це виглядало дуже зворушливо і мило.

Лілія Ребрик показала свою родину
Лілія Ребрик показала свою родину

Схожі статті

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.