Що відомо про нового обранця Нікітюк – блогер розкрив неприємні деталі любовного роману – є про що мовчати

Після того, як телеведуча Леся Нікітюк розсекретила ім'я свого коханого, в Мережі почали активно обговорювати її роман і зненацька випливли деякі цікаві деталі.

Днями одна з найпопулярніших ведучих на українському телебаченні Леся Нікітюк нарешті розсекретила ім’я свого коханого. Ним виявився 28-річний військовослужбовець Дмитро Бабчук.

Зазначимо, що вперше про новий роман телезірка стала натякати на початку осені. У її мікроблозі постійно з’являлися фотографії, на яких її чоловіка було частково видно. Після того, як Нікітюк публічно оголосила про нові відносини та озвучила ім’я бойфренда, журналісти швидко відшукали його сторінку у соціальних мережах, а деякі навіть провели власні розслідування.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

Так, скандальний блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці знаменитостей, після публічного визнання Лесі вже встиг записати відео на своєму Ютуб-каналі, в якому засумнівався у правдивості заяви. Блогер натякнув, що роман Нікітюк є піаром. Однак він припускає, що зірка може перебувати у відносинах із Дмитром Бабчуком. У своїй програмі він оприлюднив скріншот його сторінки в Інстаграм, на якій коханий телезірки уявляє себе, як пенсіонера збройних сил України, інфлюенсером та майбутнім мером Одеси.

Що відомо про нового обранця Нікітюк
Що відомо про нового обранця Нікітюк

На цьому розслідування Беспалова не скінчилося. У ТГ-каналі скандальний блогер оприлюднив пост, в якому після прочитання всіх коментарів під постом Нікітюк повідомив, що, за словами користувачів Мережі, чоловік є активним користувачем популярної програми для знайомства Badu.

Що відомо про нового обранця Нікітюк
Що відомо про нового обранця Нікітюк

Далі Беспалов наводить скріншоти листування деяких дівчат, які нібито мали стосунки з Бабчуком.

Зазначимо, що Богдан Беспалов уже давно веде популярний канал пліткарів, у якому розкриває таємні подробиці життя зірок. Джерелом інформації, як правило, є його передплатники.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.