На весіллі гуляло 150 гостей: Григорій Решетнік з “Холостяка” святкує 16-річчя свого шлюбу

Дружина шоумена Григорія Решетніка розповіла, коли вони познайомилися та через скільки часу після початку стосунків, отримала пропозицію руки та серця.

Дружина незмінного ведучого романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Григорія Решетніка, Христина Решетнік, розповіла, що сьогодні, 11 жовтня, вони святкують 16-річчя свого шлюбу. Про це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram. Також вона опублікувала фото ще з 2008 року на якому показала, якими вони були з Григорієм Решетніком, коли зустрілися, познайомилися і вирішили почати стосунки. Саме тоді почався їх шлях довжиною у 16 щасливих років. І нині вони вже мають трьох синів.

За словами Христини Решетнік, пропозицію руки та серця ведучий програми “Холостяк” зробив їй у березні 2010 року. Фактично, після двох років відносин. А 10 жовтня 2010 року настав один із найкращих днів у житті Христини Решетнік — вона офіційно вийшла заміж за шоумена. Їхнє весілля проходило в Івано-Франківську, звідки Христина родом. На ньому були присутні понад 150 гостей. Планувалося, що весілля триватиме до опівночі, але всім було так весело, що вони гуляли до 06:00 ранку.

Шоумен Григорій Решетнік повідомив, що святкує 16-річчя свого шлюбу
Шоумен Григорій Решетнік повідомив, що святкує 16-річчя свого шлюбу

“Я б з радістю повторила цей день знову. Щоб ми з Григорієм Решетніком святкували вже з нашими дітьми і в мирній Україні”, – поділилася такими чуттєвими словами Христина Решетнік.

Крім такого шикарного весілля і з такою величезною кількістю гостей, вони ще й вирушили в романтичну подорож у Париж. Ще тоді будучи молодими вони вже побували у Франції та зробили на згадку світлину біля Ейфелевої вежі. Після такої романтичної подорожі вони набралися сил на всі наступні 16 років свого життя і спільно народили трьох дітей: Івана, Дмитра та Олександра. Нині їм, 11, 7 та 3 роки. Сама Христина Решетнік дуже сильно вдячна Григорію Решетніку за їхніх синів.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.