Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

Сьогодні у світі є дуже багато людей, які свідомо відмовилися від народження дітей. Цей рух називається чайлдфрі та почав зароджуватися у XX сторіччі. Аргументами для такого рішення зазвичай виступають прагнення зосередитися на кар’єрі, фінансові труднощі, погане здоров’я тощо. Іноді людина може просто не бачити себе у ролі батька або матері.

Одні такий підхід сприймають цілком спокійно, вважаючи, що кожен має право на особисту свободу, інші — критикують людину за відхід від традиційних цінностей і негативний вплив на демографічну картину. Та попри різноманітні суперечки цей рух набув широкого поширення й навіть дістався Володимира Дантеса! Так, співак теж задумався про чайлдфрі.

Тобто у Дантеса і його коханої Даші Кацуріної не буде спільних дітей? Нічого конкретного про це сказати не можна, адже про свої плани пара не заявляла. Що стосується чайлдфрі, то цей термін артист застосував жартома після операції, проведеної для свого пса Василя.

Володимир розповів, що йому було прикро відводити його на процедуру, та ще більш прикро стало, коли він забирав тваринку. Але Дантес зазначає, що вони не планували зводити його з кимось, тому операцією просто полегшили йому життя. І з цією тезою погодилися підписники співака, які також розповіли про свої історії та доповнили допис аргументами.

По-перше, таке рішення дарує тварині спокійне життя. Тепер Василь може просто радіти та веселитися без концентрації на природних бажаннях, які не можна задовольнити. Також це позитивно впливає на організм песика, бо нереалізація бажань може йому шкодити.

Якщо ж ви звернули увагу на конус та не розумієте, для чого він на голові, хоча операцію проводили в іншому місці, то це тимчасовий “аксесуар”, який необхідний для того, щоб пес не мав доступу до місця операції. Такий комір захищає від зайвих рухів та не дозволяє гризти чи облизувати шви, що могло б призвести до ускладнень.

Схожі статті

У нього 8 мільйонів, і це не те, про що ви подумали: чим багатий Михайло Поплавський

Співаючий ректор Михайло Поплавський охоче хизується своїм бізнесом та прибутками. Але як саме він розбагатів за ці 10 років? Деталі в нашому матеріалі.

“Треба жити та радіти життю”: Таїсія Повалій вийшла на зв’язок із Москви, де тепер живе

У минулому українська співачка, а зараз просто Таїсія Повалій, яка разом із чоловіком Ігорем Ліхутою втекла з рідної країни кілька років тому, знов вийшла в ефір із "гучними" заявами.

Макарони, макарони і ще раз макарони: чоловік Руслани Писанки ошелешив раціоном без дружини

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує публікувати душевні, життєві та щирі пости в своєму Instagram. Відомо, як чоловік живе разом із своїми домашніми улюбленцями, але вже без коханої Руслани Писанки.

“Це було не життя…”: дружина Віктора Павлика раптово потрапила до лікарні – що сталося

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова стурбувала шанувальників тривожним повідомленням із лікарняної палати. Писати почала ще вночі, а зранку вже вийшла на зв'язок.

Не дає забути: екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова розповіла про почуття до нього

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова прокоментувала стосунки з ним та вразила зізнанням. Що на даний момент між екс-подружжям?

Павлу Зіброву дали вибрати між Олею Поляковою і Тіною Кароль, а він захотів Настю Каменських

67-річний Павло Зібров розкрив всі свої секрети щодо всіх відомих співачок. Найбільше йому подобається Настя Каменських, але перед однією "Ірочкою" не вистояв ніхто.