У нього 8 мільйонів, і це не те, про що ви подумали: чим багатий Михайло Поплавський

Співаючий ректор Михайло Поплавський охоче хизується своїм бізнесом та прибутками. Але як саме він розбагатів за ці 10 років? Деталі в нашому матеріалі.

Не важливо, скільки артист працює на сцені, і який блискавичний досвіду в нього є. Часи змінюються, актуальність тем — також. Це часто стає причиною різкого спаду популярності деяких знаменитостей і раптового їх зникнення з інформаційного простору. Комусь вдається підлаштовуватися під нові реалії, хтось навпаки намагається зберегти острів минулого і незабаром йде на дно разом з ним.

Хоча Михайло Поплавський вже давно перетнув позначку семидесяти, в нього є чому повчитися, адже він має талант пристосовуватися до трендів та умов.

Михайло Поплавський показав, наскільки розбагатів за ці 10 років

Михайло Поплавський розповів про своє кафе-чебуречну
Михайло Поплавський показав, наскільки розбагатів за ці 10 років

Як відомо, 2012-му почалося зростання популярності соціальної мережі Instagram. Тоді далеко не всі знаменитості почали користуватися даною платформою, але рік за роком публіка спостерігала за тим, як все більше людей долучається до неї та використовує її у власних цілях: від волонтерської діяльності до конкретного заробітку.

Українці здебільшого почали приєднуватися до Instagram масово в 2015-му. І вже тоді українські зірки активно ним користувалися. Зокрема, Михайло Поплавський, не дивлячись на свою цільову аудиторію, яка здебільшого сидить у Фейсбуці, все одно почав розвивати власний акаунт і досяг неімовірних результатів. Варто відмітити, що у цьому питанні він перевершив Злату Огнєвіч чи навіть Надю Дорофєєву.

Так, за увесь цей час Михайло Поплавський зміг привернути увагу більше 8 мільйонів людей, які на даний момент являються підписниками його блогу. Це шалена цифра, яка дана далеко не кожному, і навіть суперпопулярні блогери, які працюють з аудиторією безпосередньо роками не змогли зібрати біля себе таку комʼюніті. Тому не дивно, що біля співаючого ректору завжди крутяться молоді дівчата, адже в них також є можливість засвітитися на його сторінці, а отже отримати безкоштовну рекламу.

Схожі статті

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?

“Моя дівчинка”: В’ячеслав Узелков вперше показав наречену – як виглядає кохана боксера

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков більше не може приховувати свого щастя і нарешті показав романтичне фото із жінкою, з якою хоче прожити решту свого життя.