Він залицявся, а вона впала у “френдзону”: що насправді було між Дорофєєвою і Позитивом

Надя Дорофєєва і Позитив працювали разом протягом 10 років, і за цей час їм неодноразово приписували романтичні стосунки - що ж між ними було насправді?

Надя Дорофєєва та Позитив почали свою спільну музичну кар’єру у 2010 році, коли був створений гурт “Время и Стекло”. На початку їхнього співробітництва артисти активно підтримували чутки про романтичні стосунки між одне одним, що було стратегічним кроком для привернення уваги до колективу.

Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом
Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом

Під час першої зустрічі між ними відразу виникла реальна симпатія. Олексій намагався справити враження на Надю, зокрема під час спільного обіду. Вона згадує, що тоді носила жовті квадратні окуляри, і саме в цей момент Олексій закликав її зняти їх, зазначивши, що у неї дуже красиві очі. Це маленьке, але пам’ятне залицяння стало каталізатором для чуток про їхній роман, які незабаром почали активно обговорюватися в медіа.

Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом
Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом

Надя Дорофєєва не мала на увазі романтичні стосунки, коли згадувала про безневинний флірт, адже це зовсім не свідчить про те, що у неї були стосунки з Позитивом. У свою чергу, Позитив у одному з інтерв’ю заявляв, що не мав жодних романтичних стосунків із колегою по гурту.

Звичайно, наявність партнерів не є перешкодою для виникнення почуттів, якщо вони щирі, зазначав Позитив. Однак Олексій висловив думку, що, навіть якби вони були вільні, навряд чи між ними виникло б справжнє кохання.

Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом
Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом

Ще до того як гурт розпався, Дорофєєва і Позитив справді проводили багато часу разом. Їхня робота передбачала участь у гастролях, корпоративних заходах, підготовках до сольних концертах, а також записи та зйомки. Тому їх спільну присутність на сцені або в кліпах у відвертих образах, дійсно слід було розглядати виключно як професійну діяльність, а не як серйозні стосунки з романтичним підтекстом.

Схожі статті

Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.