Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.

Співачка з України Світлана Лобода, яка вже тривалий час мешкає закордоном, заспівала разом із легендарним французьким співаком Люком Брюєром. Останній підкорює серця людей у всьому світі, як своїм неймовірним голосом і піснями, так і своєю цікавою зовнішністю. Також його називають сучасним Фредді Мерк’юрі, а свою творчість і самого себе він презентує під псевдонімом Lucky Love. Останнім часом він просто полонив найпопулярніші соцмережі своїми відео з піснями. А Світлана Лобода заспівала разом із ним його відому пісню в одному з ресторанів. Їх разом зняли на відео, яке співачка оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Світлана Лобода показала, як заспівала в живу разом із Люком Брюєром
Світлана Лобода показала, як заспівала в живу разом із Люком Брюєром

Lucky Love та Світлана Лобода зустрілися в одному з закладів, де саме це було невідомо. Вони разом дуже душевно і круто виконали пісню “Now I Don’t Need Your Love”, яку співак випустив ще минулого року. Вони співали в “живу”. Світлана Лобода явно сподобалася Люку Брюєру, бо під час співу він навіть став перед нею на коліна. Та і українській співачці він видався до вподоби. Пост зірки про спільне виконання пісні набрав більше 10 000 вподобайок та безліч коментарів.

Прихильники Світлани Лободи зазначають, що разом вони виглядали просто розкішно. Також їх дует отримав безліч сердечок, вогників і “пальця до гори”. Як відомо, Lucky Love став відомим на весь світ. Він народився без руки і відмовився від протезування. Його завжди підтримувала його мала, а ось серед однолітків йому було досить складно. Він пройшов дуже тернистий шлях у своєму житті та відноситься до ЛГБТ-спільноти.

На Фредді Мерк’юрі Lucky Love схожий тим, що має специфічний прикус та зуби, що злегка “випирають” вперед. Коли він відростив вуса і зробив собі нову зачіску, то взагалі став дуже і дуже схожий на лідера гурту Queen, якого вже давно немає.

Схожі статті

Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Поки мама співає у Москві: де живе і чим займається 41-річний син Таїсії Повалій

Єдиний син Таїсії Повалій зізнався, що бачить сни, як він гуляє стежками рідного Києва. Де зараз перебуває 41-річний Денис Повалій? І чому практично не з'являється у Мережі?