Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Український музикант Арсен Мірзоян останнім часом роздавав багато інтерв’ю, в яких розповідав про покійну тещу – Ніну Матвієнко, яка померла у 2023 році, про свої виступи на фронті, про стосунки з дружиною Тонею Матвієнко, про синів від першого шлюбу, алле про себе особисто музикант мало говорить. Тим більше, про свої проблеми зі здоров’ям. Лише одного разу Арсен зізнався, що у 2000 році з ним трапилося те саме, що й із легендарним британським музикантом Стінгом – він втратив слух.

Мірзоян розповів, як нині заробляє
Мірзоян розповів, як нині заробляє

У 2020 році в інтерв’ю проєкту Радіо НВ музикант розповів, що 20 років тому після втрати слуху він переніс операцію. Але тоді він навіть не розумів, з чим йому доведеться зіткнутися. За словами чоловіка Антоніни Матвієнко, він зазнав справжнього шоку, оскільки йому довелося заново вчитися ходити. Хірургічне втручання сильно позначилося на зорі, який, як згадує Арсен, був як у хамелеона – міг одночасно дивитися у різні боки. Артисту довелося призупинити творчу діяльність і повернувся до виступу лише після протезування.

Зазначимо, що коли з проблемами зі слухом після тривалої музичної кар’єри через постійний гучний звук зіткнувся Стінг, то фахівці запропонували йому використовувати слуховий апарат. Деякий час британський співак навіть дотримувався рекомендацій лікарів. Однак незабаром він його зняв. Пояснивши тим, що зі слуховим апаратом чує більше, ніж потрібно.

Арсен Мірзоян живе як Sting
Арсен Мірзоян живе як Sting

Що стосується Арсена Мірзояна, то після протезування його слух майже повністю відновився. Більше музикант про цю проблему ніколи не згадував.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян із 2014 року регулярно їздив виступати на фронт і продовжує це робити зараз. Часто разом підтримати військових приїжджає його дружина – Тоня Матвієнко, яка після невеликої паузи після смерті мами знову відновила музичну кар’єру.

Тоня Матвієнко показала 75-річну маму, яка живе з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко показала 75-річну маму, яка живе з Арсеном Мірзояном

Схожі статті

Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.

Поки мама співає у Москві: де живе і чим займається 41-річний син Таїсії Повалій

Єдиний син Таїсії Повалій зізнався, що бачить сни, як він гуляє стежками рідного Києва. Де зараз перебуває 41-річний Денис Повалій? І чому практично не з'являється у Мережі?