Відпочинок на морі в Україні 2021: ціни на літні відпустки на популярних курортах від дешевих до найдорожчих

Через затяжну весну курортний сезон поки що не стартував, однак відпочинок на морі в Україні у 2021 році традиційно є найзатребуванішим серед українців.

Наразі море ще холодне, по всій країні дощить, однак власники готелів вже готуються приймати відвідувачів. Більше того, туроператори прогнозують збільшення попиту на вітчизняні курорти, оскільки подорожі за кордон залишаються для багатьох недоступними. Саме тому питання відпочинку на морі в Україні у 2021 році вже встає у багатьох родинах, хоча літо тільки розпочалося.

Наразі на курортах тримаються ціни 2020-го. Зростати вони почнуть, найімовірніше, в липні. Втім, все залежить від напливу відпочиваючих.

Ціни на найпопулярніші напрямки для відпочинку на морі в Україні

Найдорожчим будуть відпустки в Одесі, Затоці та Кирилівці. У середньому подорожчання в цьому році складе 10-15%, як вважає голова всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха. Разом з цим, через складну економічну ситуацію різко ціни стрибати не будуть.

Відпочинок в Одесі
Відпочинок в Одесі

Дешевше можна буде відпочити на пляжах Генічеську, Бердянську, Приморську, Арабатській стрілці, Степановки. Також популярними залишаються такі Азовські курорти — Білосарайська коса, Щасливцеве, Урзуф. Там ціни на житло стартують від 150-200 гривень на добу. За такі гроші пропонують кімнату зі спальним місцем, столом, стільцями, шафою. За окремий санвузол та кондиціонер доведеться доплатити.

Як і завжди, чим курорт менш відомий, тим він дешевший, однак враховуйте, що в таких місцях не буде широкого розмаїття розваг для дітей та дорослих.

Для тих, хто надає перевагу VIP-умовам, в готелях в залежності від відстані до пляжу з урахуванням сніданку за номер проситимуть від 2000 до 4000 гривень на добу. Вцілому ж відпочинок на морі в Україні у 2021 році залежатиме від погоди, оскільки експерти бояться повного зриву купального сезону.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.