Сім років боротьби за право називатися принцесою

Дельфіна Боель, позашлюбна дочка колишнього бельгійського короля, виграла суд зі встановлення батьківства і відтепер офіційно буде називатися принцесою.

Історія Бельгійської королівської родини, яка сім років лоскотала допитливість підданих, закінчилася для 52-річної Дельфіни Боель перемогою: Брюссельський апеляційний суд виніс постанову на її користь. Відтепер її називатимуть Дельфіні Саксен-Кобург-Гота, принцеса Бельгії. Визнання приналежності до королівської крові отримають і її діти – Жозефіна і Оскар. Вони також отримали титули принца і принцеси. Офіційно до них тепер мають звертатися “його (її) королівська високість”.

Рішення суду поставило крапку в історії семирічної давності, коли після зречення престолу і втрати імунітету на недоторканість Альбертом ІІ, Дельфіна подала до суду на встановлення батьківства.

Нарешті, на початку цього року зречений король сам признався до Дельфіни. Він визнав факт тривалого зв’язку з мамою Дельфіни, баронесою Сибіл де Селіс Лонгшам, проте почуттів до дочки не проявив.

Дельфіна Боель
Дельфіна Боель

Ото ж, Дельфіна змушена була дійти до кінця судової тяжби.

Адвокати Боель відзначили, що вона задоволена, бо відновилася справедливість. Вони вважають, що рішення суду буде хорошим прицедентом для багатьох, хто має подібні проблеми

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.