Українські зірки, що хворіли на рак: Алла Мазур, Міка Ньютон та інші

Рак – підступна хвороба, яка не питає про статус, матеріальні блага чи бажання хворіти.

На онкологію хворіють не лише пересічні люди, а й зірки шоу-бізнесу. Саме до хвороби останніх прикута найбільша увага.

То хто з зірок вітчизняного шоу-бізнесу переміг рак і як це було.

Телеведуча і блогер Яніна Соколова стала однією з перших зірок українського шоу-бізнесу, хто зізнався про те, що хворіла на рак. Про хворобу автор проекту “Вечір з Яніною Соколовою” розповіла лише через 7 місяців після вдалого лікування. Свій шлях у боротьбі з онкологією Яніна Соколова описала в книзі “Я Ніна”, за якою був знятий однойменний фільм. Блогер розповіла, що лікування у неї зайняло 7 місяців, за які вона пережила 30 курсів променевої терапії і 4 курси хіміотерапії. Яніна Соколова зазначила, що втратила волосся, брови, вії і пару органів, але навіть під час лікування продовжила працювати. Зараз вона співпрацює з фундацією “Варто жити”.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

На рак перехворів співак, композитор і колишній учасник гурту “ТНМК” Едуард Пристула, більше відомий як Діля. На момент, коли артист офіційно заявив про хворобу, вона спрогресувала вже до другої стадії. Розпочав лікування чоловік в Україні, а завершив в Ізраїлі. Також Ділі довелося звертатися по допомогу до суспільства.

Едуард Пристула (Діля)
Едуард Пристула (Діля)

Нещодавно закінчила боротьбу з раком ведуча ТСН Алла Мазур. Жінка ділилася подробицями лікування з підписниками у мережі Instagram. Також у одному з інтерв’ю вона розповіла про те, що для неї було найважчим. Як виявилося, найскладніше про хворобу було сказати синові. На основі власного досвіду Алла Мазур порадила хворим не ховатися, а відверто поговорити з близькими людьми.

Алла Мазур
Алла Мазур

Українська співачка та акторка Євгенія Власова пережила рак шийки матки 10 років тому. Жінка перенесла операцію, але так само, як і Яніна Соколова не припиняла працювати.

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім’я якої Оксана Грицай, поділилася, що минулий рік був для артистки дуже важким. Вона лікувалася від раку яєчників. У “Світському житті” дівчина розповіла про симптоми і про те, як зараз почувається. За словами Міки, спершу вона зауважила, що в неї здувався живіт, але не надала цьому значення і зайнялася спортом і сіла на дієту. Через деякий час вона здала аналізи і 4 лабораторії підтвердили діагноз. У подробиці лікування зірка не вдавалася. Зауважила лише, що зараз з нею все добре і вона налаштовує себе на позитив.

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Після важкої і тривалої боротьби знаменитості закликали всіх вчасно перевірятися і не відкладати діагностику на потім.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.