Бабуся з Тернопільщини розчулила всю Україну та світ: старенька щодня пече домашній хліб для солдатів на передовій

Фото жительки Тернопільщині облетіло увесь світ завдяки одній публікації в Фейсбуці. Літня жінка щодня пече свіжий домашній хліб для українських воїнів.

Обличчя звичайної жінки з Тернопільщини, пані Марії, стало відомим майже усьому світу завдяки одній лише публікації у Фейсбуці. Про бабусю, яка пече свіжий домашній хліб для українських воїнів розповіла громадська активістка та волонтерка Галина Кара, саме вона опублікувала фото пані Марії та її випічки.

Бабуся на Тернопільщині пече хліб для солдатів
Бабуся на Тернопільщині пече хліб для солдатів

За словами Галини, головна героїня цих фотографій довго не дозволяла себе фотографувати та відмовлялася від будь-якої публічності, адже не бачить у своєму вчинкові нічого надзвичайного. Проте сама активістка вирішила, що країна має знати своїх героїв в обличчя, навіть тих, хто працює на благо армії в тилу:

“Вона була проти, щоб я робила фото. Але я не змогла не поділитись. Ця світлина швидко поширилась. Телефонують уже багато журналістів, всі хочуть інтерв’ю, але вона відмовляється, каже, що поспілкується після завершення війни”, – поділилася Галина Кара.

Кажуть, що героїв треба знати в обличчя. Проста українська жінка п.Марія випікає хліб нашим захисникам!

Опубликовано Галиной Карой Воскресенье, 6 марта 2022 г.

Однак про пані Марію з Тернопільщини усього за декілька годин дізнався увесь світ, далеко за межами України. У своїх соціальних мережах про жінку та її домашній хліб розповів навіть білоруський громадський діяч Франак Вячорка.

Бабуся на Тернопільщині пече хліб для солдатів
Бабуся на Тернопільщині пече хліб для солдатів

“Старенька з Тернопільщини пече хліб для українських воїнів, які захищають країну. Усі в Україні приєдналися до опору проти російської окупації”, – написав активіст.

Діяльністю пані Марії почали захоплюватися і в Україні, під публікацією з її фотографіями сотні користувачів мережі висловили свої емоції та подяку:

  • “Щиро від душі велике дякую низький Вам уклін здоров’я”;
  • “Дорога мати – українко, цілую твої невтомні руки”;
  • “Золота людина”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.