Тітка з огірками, баба Надя та цигани з танком: як українці без зброї хвацько перехитрили росіян і забрали трофеї

17 днів вся наша держава веде спротив злісному ворогові, який не втрачає надії закріпитися на наших землях. Українці навіть з голими руками йдуть на орків.

24 лютого весь світ побачив, що українець – це не полохливий мешканець хутора, яким нас завжди зображувала Росія, а мужній козак, який буде гнати ворога далеко. Сміливості та кмітливості нам не займати. Прості українці не бояться виходити проти окупанта і проявляють хитрість, щоб не пустити супостата.

Так, на Херсонщині, де досі тривають запеклі бої, у селі Любимівка місцеві роми викрали цілий танк у росіян. Тягнули майбутній металобрухт трактором:

Варто відзначити, що багато представників ромської громади стали до лав Територіальної оборони.

А ось у селі Мигалки з’явився плакат від імені баби Наді, яка не добираючи елегантних слів написала все, що думає про прихід росіян. Світлиною поділився навіть Потап у мережі:

Небувалий героїзм проявили мешканці Ічні, які голіруч вийшли проти озброєних росіян. Вони тривалий час не пускали загарбників на рідну землю, а ті врешті решт не витримали психологічного тиску і пішли геть.

Дійсно, на війні всі засобі добрі. Захищати місцевість можна навіть простою банкою консервації. Киянка банкою соління підбила ворожий дрон. Жінка розповіла, що все вийшло само собою, коли курила на балконі та стверджує, що то були її улюблені помідори:

“Дивлюсь, щось повільне пливе. Спочатку подумала, ворону підбили. А потім почула дзижчання”, – сказала вона

А на Сумщині двійко залізничників обдурили росіян та взяли їх у полон. Обидва герої – Руслан Аристархов – начальник станції “Баси”, а Артем Кисельов – начальник станції “Суми товарна”. Вони вказали неправильний шлях окупантам, а коли ті вискочили з БТР, швиденько їх скрутили та передали територіальній обороні.

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.