109: у Львові поставили дитячі візочки, щоб показати скільки наших малюків вже ніколи не прокинеться завдяки рф

З 24 лютого Україна героїчно протистоїть російським загарбникам. Наші захисники роблять все можливе, аби мир повернувся в наш край. Втім, ворог не здається.

Про “другу найсильнішу армію у світі” можна назавжди забути. Вже у перший тиждень росія довела, що все показане на парадах – фейк. Солдати-обірванці, техніка, що не може пройти полем та торба безпідставної люті – все, що може продемонструвати країна-сусід.

У Львові поставили дитячі візочки у рамках соціальної акції

Втім, окрім перемог, є і дуже трагічна історія цієї війни. Історія у якій гинуть найменші українці. Ворогу вистачає совісті та підступності випускати кулі по малечі. Особливо цинічним був інцидент, коли пілот скинув бомбу на драматичний театр у Маріуполі. Місцеві спеціально написали поруч величезними літерами слово “діти”, але негідника і це не зупинило.

У Львові поставили дитячі візочки у рамках соціальної акції

У Львові сьогодні вшанували пам’ять тих маленьких українців, які вже ніколи не побачать маму.

На площі Ринок пройшла соціальна акція: розставили 109 візочків, які символізують діток, загиблих за час війни. На жаль, і без того сумна статистка не враховує ще загиблих у Маріуполі, адже місто перебуває постійно під обстрілами окупанта. Порахувати наші втрати дуже-дуже важко. Організаторами акції виступили “United for Ukraine”.

Сьогодні Львів, Луцьк, Ужгород та багато інших міст західної України стали прихистком для тисяч діток, які встигли евакуюватися. Тут вимушеним переселенцям допомагають одягом, продуктами харчування та предметами гігієни. Спостерігаються проблеми з пошуком житла, адже ринок став перенасиченим, бо не всі готові їхати через той самий Львів транзитом у Європейський союз.

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?