Знайшлася колишня дівчина Сергія Притули: 40-річний шоумен змовчав про роман з популярною особою

Сергій Притула здається дуже відкритою та щирою людиною. Проте, і в нього є свої секрети. Він рідко розповідає про особисте життя, яке було дуже насиченим.

Сергій Притула – один з найбільш популярних шоуменів Україні. Потужний старт його славі дав проєкт “Підйом”, де він разом з Олександром Педаном і Олею Фреймут вітали наших громадян з новим днем.

Згодом ведучий почав працювати і на інших програмах. Зокрема він багато років є головним обличчям “Хто зверху?”. Разом з Лесею Нікітюк чоловік провів чимало ефірів, де знаменитості показали себе у всій красі.

Втім, як раз на зйомках передачі, відкрився несподіваний та маловідомий факт. Виявляється, колишньою дівчиною Сергія є відома гумористка Тетяна Песик. Про це повідомила сама артистка на камеру у шоу “Хто зверху”. Притула у відповідь закивав головою, хоча і було помітно, що йому ніяково. Леся Нікітюк прикинулася, що їй стало погано від такої новини.

Знайшлася колишня дівчина Сергія Притули

Що відомо про Тетяну Песик?

Як і Сергій Притула, Тетяна з Тернопільщини. Дівчина захоплюється акторською майстерністю та гумором. Широку популярність їй принесла участь у проєкті “Ліга Сміху”, де вона виступала у команді “V.I.P Тернопіль”. Згодом їй почали пропонувати ролі у кіно та серіалах, а під час вагітності Олени Кравець, вона навіть заміняла її на сцені “Вечірнього кварталу”.

Тетяна Песик
Тетяна Песик

Нагадаємо, що Тетяна Песик також грає у розважальному шоу “Жіночий квартал”, а ще знімалася у ситкомі “Країна У”. Виконувала також ролі камео. Зірка стала однією з найбільш перспективніших артисток нашого шоу-бізнесу.

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.