16-річна донька Ольги Фреймут не посоромилася одягти мініатюрне плаття: зіркова мама не знаходить собі місця

Телеведуча Ольга Фреймут виховує трьох дітеhttps://sensatsiya.com/novyny/41105-16-richna-donka-olgy-freimut-ne-posoromylasya-odyagty-miniaturne-plattya-zirkova-mama-ne-znahodyt-sobi-miscyaй. Найстарша Злата зараз навчається у Сполучених Штатах Америки, де будує власне життя, не дивлячись на юний вік.

Злата Мітчелл — старша донька Ольги Фреймут нещодавно розповіла прихильникам у мережі про свого бойфренда. Юна дівчина познайомилася з ним в Америці, де зараз навчається.

16-річна дочка телеведучої зустрічається з хлопцем на ім’я Оскар. Зараз пара знаходитесь у Каліфорнії — про деталі свого знайомства з коханим дівчина поки що не розповідала у соцмережах. Відомо, що Злата навчається у школі, можливо, саме там вона й зустріла Оскара.

 

Нещодавно у мережі TikTok донька Ольги Фреймут показала наряд, у якому вона пішла на прогулянку разом із друзями. Злата обрала міні-сарафан у клітинку, чим здивувала прихильників, адже її зіркова мама має абсолютно інший смак в одязі — Фреймут відома своєю любов до сукенок та спідниць довжини міді.

Злата Мітчелл показала новий наряд
Злата Мітчелл показала новий наряд

Для свого особистого блогу дівчина зняла короткий ролик, у якому вона прогулюється в новому наряді. У кадрі також з’явився хлопець Злати на декілька секунд.

Також дочка Фреймут показала свою подругу Барбару, з якою вона зробила фото у вбиральні одного із закладів Каліфорнії.

Схоже, що старша спадкоємиця Ольги Фреймут у свої 16 років справді вже відчуває себе дорослою та самостійною. Дівчина без батьків живе і навчається у Лос-Анджелесі, у неї є власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING.

Нагадаємо, що Злата — старша донька ведучої Ольги Фреймут. Її батько проживає у Лондоні, з ним теледіва познайомилася у студентські роки, коли поїхала до Британії на заробітки. Пара розійшлася, оскільки Ольга прагнула повернутися в Україну; офіційно шлюб з британцем Фреймут не оформила. Зараз вони практично не спілкуються.

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.