Помер Михайло Горбачов: після тривалої хвороби останній Президент СРСР пішов на 92-му році життя

Стало відомо, що останній Президент Радянського Союзу Михайло Горбачов пішов з життя на 92-у році. Причиною смерті стала тривала невиліковна хвороба.

Повідомляється, що останній Президент СРСР Михайло Горбачов пішов життя після тривалої хвороби. Політику було 92 роки.

Помер Михайло Горбачов

Помер Михайло Горбачов

Про кончину радянського політика повідомила Центральна клінічна лікарня. Останні роки свого життя чоловік провів у боротьбі за життя з непростою недугою.

Так, Горбачов страждав від цукрового діабету, а також мав серйозні проблеми з нирками. Та яка саме хвороба спричинила дисфункцію видільної системи у колишнього генсека невідомо, адже діагноз озвучений не був. Лише два місяці тому стало відомо про те, що він знаходиться на гемодіалізі. І вже тоді поговорювали про те, що останній Президент СРСР повільно помирає. Останній рік Михайло Сергійович був під ретельним наглядом лікарів. Політик не лежав у стаціонарі, але був постійним відвідувачем лікарні.

На останніх кадрах Горбачов виглядав дуже погано, адже мав колосальні проблеми з виведенням рідини з організму.

Помер Михайло Горбачов

Нагадуємо, що про повномасштабну війну в Україні Михайло Сергійович публічно не говорив. Однак, його близький друг Олексій Венедиктов, редактор “Ехо Москви”, який був нещодавно репресований, заявив журналу “Forbes”, що політик засуджує дії володимира путіна і звинувачує його у зруйнуванні справи усього його життя. Мовляв, Горбачов привласнює собі заслуги щодо надання свобод радянським людям, і тепер уся його робота нібито знищена.

Втім, ще 8 років тому Михайло Горбачов активно схвалював політику російської федерації і навіть анексію Криму. Тоді Михайло Сергійович заявив, що вчинив би абсолютно так само.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.