96-річну королеву Єлизавету лишили під наглядом лікарів: населення Британії готується до найгіршого сценарію

Стан здоров'я королеви Британії Єлизавети ІІ різко погіршився. місцеві ЗМІ повідомляють, що нині лікарі занепокоєні самопочуттям 96-річної правительки. Родина монархів вже прибула до своєї славетної родички, а прості громадяни вже дістають траурні хустки.

Королева Єлизавета ІІ стала однією з найпопулярніших представниць своєї династії. Сьогодні за станом здоров’я голови монаршої родини спостерігає весь світ. Місцеві медіа повідомляють про погіршення здоров’я. Родичі високопосадовиці вже прибули до замку Балморал (Шотландія), де перебуває зараз головна жінка Великої Британії.

Занепокоєння, щодо самопочуття Єлизавети медики висловили сьогодні, у четвер 8-го вересня. Їй рекомендовано лишатися під пильним наглядом професіоналів.

96-річну королеву Єлизавету лишили під наглядом лікарів

До матері прибув її старший син принц Чарльз, який є спадкоємцем трону. З ним його дружина Каміла.

Британські ЗМІ також помітили, що голова держави дедалі частіше передавала свої обов’язки родині. Також зазначено у соціальних мережах, що місцеві мешканці підтягуються також до місцеперебування монархині.  Також на публіку вийшов у чорному костюмі і королівський кореспондент Ніколас Уітчелл.

“Я розмовляв з людьми в Шотландії, і ми можемо вважати, що життя королеви добігає кінця”, — сказав Аль-Джазірі Крістофер Вілсон, королівський біограф.

96-річну королеву Єлизавету лишили під наглядом лікаріd

Близьке оточення Єлизавети ІІ відзначає, що вона до останніх днів намагалася працювати, адже дуже любить свою державу. Помітну слабкість знаменитої правительки давно підмітили у вищих колах Великої Британії.

Слід нагадати, що на престол Її Світлість зійшла у 1952-му році. На долю її володарювання припав складний, але дуже насичений період: розпад імперії, формування нової держави. Цікаво, що свою долю вона зрозуміла у віці 14-ти років, коли під час Другої світової війни їй доручили зробити по радіо звернення до всіх дітей. А у 1945-му році донька короля вступила до лав самооборони для жінок та навіть отримала звання лейтенанта.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.