Українські стилісти продемонстрували трендові ідеї французького манікюру на осінь 2022: не лише класика у моді

Французький манікюр вважається одним із найпопулярніших серед жінок. Він простий, універсальний і завжди виглядає ніжно та стримано. І немає значення яка у вас форма нігтів. Оскільки індустрія краси стрімко розвивається ми вирішили розказати в цій статті, які ідеї французького манікюру будуть в тренді цієї осені.

Цей вид манікюру став відомим та популярним завдяки Джефу Пінку, творцю іменитої марки лакових виробів “ORLY”. На сьогоднішній день французький манікюр вважається класичним та витонченим, але кожен майстер робить у своєму стилі. Взагалі вже давно вигадали багато видів самого класичного манікюру. Завдяки новим видам матеріалів, зробити френч можна яскравим, блискучим, з камінцями та багато інших варіантів, які будуть трендовими восени.

Французький манікюр з камінцями

Французький манікюр з камінням
Французький манікюр з камінням

Це звичайний, класичний френч білого, або будь-якого іншого кольору, але з додаванням у дизайн камінців. Їх розмір може бути різним, маленькі, великі, круглі, квадратні. Тобто розмір, форму і колір ви обираєте разом з майстром, виходячи з побажань чи асортименту.

Кольоровий французький

Кольоровий французький манікюр
Кольоровий французький манікюр

Всі звикли, що френч має бути лише білим, але ні, ці часи давно минули і зараз французький манікюр можна зробити яскравим, або темним. На осінь підійде чорний, темно-зелений та коричневий френч

Французький манікюр з дизайном

Французький манікюр з дизайном
Французький манікюр з дизайном

Також трендовим є френч з одним нігтем, де буде малюнок. Зазвичай це безіменний, тому що він невеликий за розміром і дизайн на ньому виглядає гармонійно та акуратно. Малюнок може бути різним, від квіточки, до геометричних фігур. Це не псує френч, а навпаки, надає йому свіжості і нового вигляду.

Французький зверху на основний колір

Французький на основний колір манікюру
Французький на основний колір манікюру

Якщо ви вагаєтесь між однотонним покриттям та французьким, об’єднайте. Серйозно, це виглядає і яскраво і водночас спокійно, тому що ви обираєте основний колір покриття, яскравий, а потім ваш майстер додає акуратну полоску  класичного французького манікюру. Цей варіант найбільш популярний восени, тому що, всі чомусь, на початку осені не можуть визначитись, чи хочеться ще яскравості, чи вже серйозної, холодної осені на нігтиках.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?