Київстар, Lifecell та Vodafone запровадили корисну послугу для всіх абонентів: це безкоштовно

Мобільні оператори Київстар, Lifecell та Vodafone об'єднали свої сили та створили унікальну послугу для українців, яка може стати рятівником для кожного та безкоштовно.

Компанії провідних мобільних операторів вирішили внести свій вагомий вклад у подальший розвиток українського суспільства. Насправді багато людей постраждало від російських окупантів, і факт залишається фактом – є багато українців та українок, які, наприклад, залишилися на самоті й не знають кому можна висловити свої проблеми та отримати підтримку.

Саме цей факт став поштовхом для створення спеціальної послуги від перерахованих вище мобільних операторів країни. Об’єднавши свої ідеї та зусилля, в Україні з’явилась безкоштовна гаряча лінія, яка може допомогти витягнути українців із тяжкого емоційного стану. Тобто будь-яка людина, яка потребує психологічної допомоги може набрати номер 2345* для абонентів Vodafone та lifecell або +38 (067) 752 23 45 для абонентів Київстар та поговорити з фахівцем.

Мобільні оператори України створили унікальну послугу
Мобільні оператори України створили унікальну послугу

Розмова триває до 1 години, цього часу може здаватися мало, але його достатньо для того, щоб людина висловила все, що на душі та почула поради з вирішення своїх проблем. Зауважимо, що теми для розмов ніхто не обмежує, якщо вас щось турбує, ви можете в будь-який час зателефонувати на гарячу лінію, щоб вам емоційно стало краще і більш зрозуміло, в якому ви стані.

Мобільні оператори України створили безкоштовну гарячу лінію підтримки
Мобільні оператори України створили безкоштовну гарячу лінію підтримки

Також, ви можете бути впевнені, що все те, що ви висловите консультанту, залишиться лише між вами. Ніхто не має права розповсюджувати ваші проблеми та переживання. Найчастіше оператори отримують звернення з таких питань:

  • Почуття тривоги
  • Страх звуків на самоті
  • Проблеми у відносинах з близькими
  • Непорозуміння з коханими
  • Безсоння
  • Підвищена дратівливість та істерики

Тож, цей список необмежений і нагадаємо – звертатися можна з будь-якою проблемою.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.