Експерти розповіли, які смачні та різноманітні страви можна приготувати за відсутності світла та газу

Зараз ми всі живемо в такий час, коли варто підлаштовуватися під обставини та бути продуктивними й корисними, але без повноцінного харчування це зробити неможливо.

Так, нині важко знайти час повноцінне приготування їжі, наприклад зварити борщ, або приготувати щось цікаве, що потребує запікання, або те, що потрібно варити чи жарити на сковорідці. Тут виникає питання, і як же тоді взагалі можливе нормальне, повноцінне харчування.

Повірте, можливо все, тим паче у нашій країні. Варто лише знати, що купити заради того, щоб їсти смачно та не відчувати постійне відчуття голоду або слабкість через нестачу калорій в організмі. Отже, переходимо до страв.

Сендвіч з консервами

Страви, які готуються без світла і газу
Страви, які готуються без світла і газу

Це дуже проста та смачна страва, яка не потребує ні світла, ні газу. Вам потрібно купити

  • Тостовий хліб
  • Рибну консерву (найкраще підійде тунець)
  • Свіжий або маринований огірок
  • Помідор
  • Сир
  • Гірчиця та майонез

Отже, з цих продуктів ви зможете приготувати неймовірно смачний сендвіч і він не буде жирним, навпаки, поєднання всіх цих компонентів зробить цю страву дуже ніжною та смачною.

Страви з лаваша

Страви, які готуються без світла та газу
Страви, які готуються без світла та газу

Лаваш – це незамінний продукт зараз, адже за допомогою нього можна дуже смачно посмакувати та швидко і надовго стати ситим. Тут не буде певного рецепта, але ми розповімо з якими інгредієнтами він сумісний у нинішніх реаліях.

  • Овочі
  • Слабосолена риба
  • Соуси
  • Копчене м’ясо
  • Сир
  • Зелень.

Тобто, це ті продукти, які не потрібно готувати, варто просто все купити, нарізати та завернути у лаваш до свого смаку. Приготування страв з лавашем не займають багато часу, але насичують організм надовго.

Салати

Страви, які готуються без світла та газу
Страви, які готуються без світла та газу

Існує безліч варіацій салатів і ви можете приготувати будь-який без світла і газу, навіть, якщо вам потрібні відварені овочі – вони продаються у супермаркетах, тож ніяких проблем немає. Єдина умова,  для зберігання не заправляйте відразу вест салат майонезом чи маслом, так він швидко пропаде. Візьміть невелику порцію, які з’їсте зараз і лише її заправте обраним соусом.

Тож, ми назвали найуніверсальніші страви, якими можна повноцінно харчуватися в нинішніх умовах, зберігайте собі ці поради та не нехтуйте своїм здоров’ям.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".