“Ми з України”: Колекції марок від “Укрпошти” за 2022 рік – добірка найпопулярніших, які допомогли ЗСУ

Марки на "Укрпошті" – це звичайна справа, і це було так до 2022 року, адже тепер, після початку повномасштабної війни, державне підприємство випускає цілі колекції патріотичних марок, які стали ще однією зброєю українського народу.

Здається, після 24-го лютого всі українські бренди почали вигадувати якісь патріотичні речі, що символізують незламність, силу та незламний дух кожного українця. Це футболки, світшоти, браслети, значки, посуд, картини та багато чого іншого. Навіть складно порахувати, скільки тепер в Україні є речей з символікою і це чудово, адже коли ми обираємо щось з українськими прапорами, ми демонструємо силу та бажання жити в цій країні попри всі незгоди.

Патріотичні марки Укрпошти
Патріотичні марки Укрпошти

Так і “Укрпошта” не стоїть осторонь та бере активну участь у відтворенні коду нації. З кінця травня вони почали виробляти патріотичні марки, які наробили великого шуму серед українців. У день старту продажу кожної з колекцій марок під кожним відділенням “Укрпошти” стояли кілометрові черги, аби тільки придбати собі марку.

Патріотичні марки Укрпошти
Патріотичні марки Укрпошти

Кожна колекція випускається тиражем 1 мільйон. Уявіть, що за один день люди скуповують майже всі екземпляри – це вражає. Отже, першою серією марок була “Російський військовий корабель, йди …!  Ця фраза стала дуже популярною, тому марки користувалися великим успіхом. Далі випустили серію “Добрий вечір, ми з України”. Потім з’явилися марки з героєм псом Патроном, “Кримський міст на біс”, “Зброя перемоги”, “Культурна епохи України.Сармати”, “Херсон – це Україна” і серія, яка ще тільки готується до продажу “Переможного Нового року”.

Патріотичні марки Укрпошти
Патріотичні марки Укрпошти

Кожна серія – це історія українського народу, яку зараз пишемо ми з вами, кожного дня, кожної секунди. Те, що ми переживаємо – справжня сила духу. Нас вже нічого не лякає. Тому, “Укрпошта” створює марки, які несуть в собі не просто картинки з героями, а цілий сенс боротьби за життя.

Патріотичні марки України
Патріотичні марки України

Приблизна вартість одного аркуша патріотичних марок коштує від 88 гривень до 563 гривень. Тобто, цінова політика різна, але варто сказати, що тиражі обмежені, тому охочим ще треба встигнути придбати.

Патріотичні марки Укрпошти
Патріотичні марки Укрпошти

До того ж за кордоном марки коштують ще дорожче і кошти з їх покупки йдуть на допомогу ЗСУ, тобто, на життя й перемогу. Тому, марки – це теж зброя.

Схожі статті

“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.