Всі ведучі стали співаками: Юрій Горбунов записав спільний трек з Лесею Нікітюк – “Вийшло талановито”

Український шоу-бізнес дуже тісно пов'язує різні його напрями, це й акторська діяльність, і танці, діяльність телеведучих, спорт, комічний напрям. Тобто, всю таку активність, яка вважається корисною та важливою.

Не раз ми помічали, як співаки ставали телеведучими, а телеведучі акторами, і це абсолютно нормально, оскільки, не дарма кажуть, талановита людина – талановита у всьому. Та й до того ж популярність людини, дуже важлива для кожного нового проєкту, оскільки це підвищить рейтинги.

Леся Нікітюк з Юрою Горбуновим

Так, наприклад, кілька місяців тому всю Україну здивувала ведуча популярних шоу “Хто зверху?”, “Пара на мільйон”, “LeМаршрутка” та інших Леся Нікітюк своїм вокалом. Вона заспівала, до того ж Леся сама пише свої пісні, це взагалі величезне відкриття року. І саме цей факт підтверджує теорію про талант.

Але Нікітюк не єдина ведуча, яка проявила свій прихований талант. Днями українські артисти випустили альбом народних пісень під назвою “ДНК”. Цей альбом створений з метою відтворення українського “коду нації”. Тобто це не просто кавери – це прояв поваги до української історії та творчості. В цій ініціативі багато артистів взяли участь, наприклад: Дмитро Монатік, Злата Огнєвіч, Тіна Кароль, Макс Барських, Позитив, Анна Трінчер, Надя Дорофєєва та інші співаки. А також Леся Нікітюк і Юрій Горбунов.

Виявляється, незмінний ведучий розважальних шоу на 1+1 Юрій Горбунов також гарно співає, але весь час приховував свій талант. Так, Горбунов записав спільний трек з колегою Лесею Нікітюк. Дуетом ведучі заспівали пісню “Горіла сосна”.

Про це Горбунов розповів на своїй сторінці в instagram та судячи з коментаря Юри, помітно, що він задоволений результатом.

“Сьогодні вийшов альбом “ДНК”, в якому наші популярні артисти і телеведучі переспівали улюблені народні пісні! І ваш покірний слуга разом з Лесею Нікітюк заспівали “Горіла сосна”. Як на мене – вийшло талановито і душевно” – розповів Горбунов.

Трек вже можна послухати на всіх музичних платформах та ще й з благодійною метою, оскільки всі кошти від стрімінгів підуть на допомогу Україні.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.